Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Dejan flasher

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Dejan flasher

mul nyyd plaanis ikkegi see objekt valmis teha..mul on mingi skeem vanast ajast ja ka komponendid olemas..skeem on selline mille leiate antud lehekyljelt..

http://www.zone.ee/eggyweb/freim.html

nii ja minu kysimus..kas see skeem ikke tyytab...on keegi miskit täpselt samasugust valmis teind...vai on see seal mingi umbes teema..ja teine kysimus...kui vaadata neid ocasi mis moblasse lähevad...siis mis on see Vpp ja Btemp?
    Tähendab ma ei saa aru....kui vaadata nt seda 6210 põhjapistikut (selle pilt on ka seal toodud )..siis kus on need klemmid seal??On toodud ära jah GND, Mbus, tx ja rx. Vai siis polegi vaja neid Vpp ja Btemp ocasi kui nt 6210ga tegelda..või kuhu kohta need siis ikkegi surada.. ??? 3310 puhul samuti..

kas tõesti kysimus nii haige, et keegi ei vaevu vastama :

Comment

Vpp on flashi prog. toide (3310 asub data otstest paremal kahest klemmist ylemine) ja btemp on aku temperatuur (on aku klemmidest kolmas) 6210 omasid kahjuks ei tea aga otsi netist 6210 service manuali seal on kirjas. Kaabel peaks töötama omal on ka komponendid sahtlis aga kokku pole viitsind veel panna.

Comment

3310-l aitab 4-st otsast:Rx,Tx,MBUS ja GND.6210 kohta ei oska öelda,aga Sinu küsimusest saan aru,et ka 6210-ga saab 4 otsa kaudu toimetada.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

mul probleem....tahaks oma 3310 muuta 3315-ks..aga pole vastavaid jubinaid saada äkki keegi soovitab midagi...
          näiteks et kas keegi ise teeb seda...kui siis mis hinnaga...
          oleks tore kui ühendust võtaksite
          sõna üles!

Comment

ise ma sellest skeemist küll midagi aru ei saa et kuda see nagu kokku tuleb panna või mis osasid mul seal vaja on...
            aga kas selle fbus kaabliga saab ka softi muuta????
            sõna üles!

Comment

tre....

Tegin omale flashi kabla....dejani...täna ommikul akkasin siis proovima ajaviitex..rolis 4.77ga.panin flash...read...ja luges mu telefuunist miskit välla, luges nii et kõik OK, aga dumfile on skipped, ma ei tea kas see on yldse oluline.see sex..
              Siis tekkis probleem...nagu mina aru saan sis tunnistab see rollis proge ainult fls, bin ja rom faile...aga minu softi paketide lõpus, vai kuda neid nimetada,selliseid laiendeid pole...et kas kirjutan ise sinna lõppu need laiendid..ja teine probleem veel....et kui panen siis nagu flashima(flash>write), siis lõõb ette veateate--file size must be n*64kb....jutt sai nyyd suht segane kindlasti , aga äkki keegi jagas välla millest jutt..

ja muidu tundub mulle nyyd et ka 6210le aitab 4st ocast....Vpp ja Btemp ei ole nagu vajalikud ikke..

Comment

Working...
              X