Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sõnumipikkus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sõnumipikkus

olen siis sellise telefoni omanik naagu seda 7110 ja siin ükspäev oli vaja saata smsi ja panin tähele et jube vähe tähemärke mahub ära ühte sõnumisse
    ma tean et uuemates telefonides on sõnumipikkus 3 korda suurem
    ja küsimus siis selline et kas on võimalik kuidagi softi muutes teha et sõnumi pikkus ei oleks 150 tähemärki vaid 450 nagu seda on uutes telefonides

kui s6numipikkus 3 x suurem, siis maksad kaa 3x rohkem, need asjad lähevad eraldi sônumitena Minu arvates on parem, et see piir ees, telefoniarve ei kasva niikiiresti
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

heh selles põhipoint ongi et kui saata ühele numbrile kuni 450 tähemärki siis maksad 1 sõnumi eest
      aga kuna kui hakkad sõnumit kirjutama siis kõigil telefonidel kahjuks pole võimalust 450 vaid ainult 150 tähemärki saata

Comment

heh selles põhipoint ongi et kui saata ühele numbrile kuni 450 tähemärki siis maksad 1 sõnumi eest
        aga kuna kui hakkad sõnumit kirjutama siis kõigil telefonidel kahjuks pole võimalust 450 vaid ainult 150 tähemärki saata
        kui viitsid , seleta,kuidas saab saata pikemat,kui 160 märki asja ühe sônumina, mul telefon lubab 760 märki sônumisse...
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

selle jutu peale hakkasin ise kah mõtlema et mis juttu ajan
          helistasin siis infose ja küsisin ja tuli välja et sul on õigus siiski et üks sõnum igal telefonil ~160 tähemärki

Comment

Kõigile telefonidele võib vabal saata pikemaid sms kui 160 märki. Uued telefonid saavad sellest pikast sms aru ja liidavad 160 tähemärgilised sms kokku mis on yhe jutuna saadetud. Vanadele jääb aga sõnumid eraldi ja nende sõnumite ees on järjekord ära märgitud, et oskaksid õiges järjekorras neid ikka lugeda.
            msn: pois11@hotmail.com

Comment

160 või 150 märki on standard, kui ma ei eksi. ja need telefonid mis saadavad rohkem kui 160 (450 ja 760)märki tükeldavad eraldi sms-ideks nii, et sa ei saa arugi. saada vanemale telefonile ja siis peaks tulema 3 sõnumit korraga

http://www.epanorama.net/links/tele_mobile.html#gsm
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
              X