Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

GSM levi segaja?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

GSM levi segaja?

Tere,
    kas keegi oskab midagi tarka rääkida gsm levi segajatest?
    näiteks andmeid(võimeid, mis ala katab jne)...
    või yldse kuidas seda ise teha vms.
    tänan!

Vs: GSM levi segaja?

jah, oskan:

Unusta ära.

Comment

Puht sportlikust huvist võib asja ikka uurida, aga ise teha pole küll mõtet. Sellise seadeldise võib valmis ehitada, aga sisse lülitada seda ei maksa, toob kaasa ainult paksu pahandust.

väike kokkuvõtlik ülevaade:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_phone_jammer

toksi googlisse GSM jammer, cell phone jammer vms ja ma usun, et saad vastuse.
      ...

Comment

Hehee kas just ära unustada-mõningal juhul arvan mina küll, et sellise asja ehitamine on näiteks õigustatud-sellised asjad peaksid olema näiteks kindlasti vanglates (ja võimalikult võimsad)-pätid ei pea vanglamüüride vahel ju tegelema kuritegeliku maailma juhtimisega mis paikneb väljaspool ja näiteks mina eriti ei ole huvitatud sellest kui eesti üks monopoolsem teenusepakkuja minu maal paikneva tugijaama abil teenib mingisuguseid 10 miljoneid aastas-saagigu pekki, selle seadme ehitamine on hea mõte-viimased 2 nädalat olen puht sportlikust huvist lugenud mitmeid õigusakte ja ei tasu siin plähverdada, et õigused on ainult suurtel-eksid täiega.
        Siinkohal teeks ettepaneku-selliseid juriidilisi vaidlusi ei ole mõtet otse siin alamfoorumis lahendada-võiks olla selleks oma foorum, milles saaks kirjutada kannatajad sellest kuidas näiteks garantiiaja sees tuksi läinud asja ei taheta remontida tootja kulul, näiteks põhjusel, et kauba mingi selline osa on riknenud-mis muidugi vajaduse ilmnedes garantii alla ei kuulu, samas ei ole riknenud osa isegi osta võimalik-see kogu värk läheb ju seadustega vastuollu või mis te härrased, pessimistid, arvate? Mina igaljuhul olen nii mitmegi sellise probleemi peale mõningast juriidikas orienteerumist suutnud lahendada oma kasuks-muidu oleks sõna otseses mõtes mulle mu oma õiguste vastaselt näkku tatistatud-niisiis kui kellegil on mingisuguseid analoogseid jamasid olen nõus meeleldi osutama abi, sest tundub, et eesti rahvas teab väga vähesel määral oma seadusest tulenevaid õigusi.A... abi eest raha ei taha, kuni ei tule kohtuasju, mis abisaajale võib olla majanduslikult tulus!

Comment

Mina olen asjast nii aru saanud, et igasuguse raadiolaineid väljasaatva seadme, mis ei ole mõeldud laiatarbekasutuseks, kasutamiseks on vaja vastavat luba. Igaüks saab aru mis seadmeid ma mõtlen, ei tasu rääkima hakata hõõglampidest ja mikrolaineahjudest. Sideameti poolt on kindlaks määratud milliseid sagedusi ja millist saatevõimsust võib kasutada ilma loata, ülejäänud seadmete kasutamine on keelatud olenemata sellest kas tegu on tööstuslikult toodetud või iseehitatud aparaadiga. Igaüks peaks ju aru ka saama, miks see asi peab olema seadusega reguleeritud, kujutage ette kui igaüks võiks tulla eetrisse suvalisel ajal, saatevõimsusel ja sagedusel.

Aga samas foorumis võib nendest asjadest ikka rääkida, see ei tähenda, et neid peab kasutama. Hoiatama peab selleks, et mõni võibolla ei tea, mida võib kasutada ja mida mitte. Üldiselt on igaühe oma asi, kas ta hakkab seadust rikkuma või mitte, seadme kohta info hankimine ja selle ehitamine ei ole ebaseaduslik, seaduse rikkumine algab hetkest kui asi sisse lülitatakse.
          ...

Comment

Esmalt postitatud xilinx poolt
            mina eriti ei ole huvitatud sellest kui eesti üks monopoolsem teenusepakkuja minu maal paikneva tugijaama abil teenib mingisuguseid 10 miljoneid aastas-saagigu pekki, selle seadme ehitamine on hea mõte-viimased 2 nädalat olen puht sportlikust huvist lugenud mitmeid õigusakte ja ei tasu siin plähverdada, et õigused on ainult suurtel-eksid täiega.
            Siinkohal teeks ettepaneku-selliseid juriidilisi vaidlusi
            Siinkohal teeks ka ettepaneku - ära võta nii kõvasti sõna. Sellise seadme sisselülitamiseks pead minema sideametist loa taotlema. Kui seda ei tee, siis lalinaga, et omal maal teen mis tahan, jääd ilma nii maast, oma seadmest kui halvimal juhul ka mõneks ajaks vabadusest. Täiesti seaduslikult kusjuures.
            WW

Comment

Küll riik teab mida ta lubab või keelab; kindlasti on sel juhul mängus ka sageduse omanik ehk GSM operaator.
              Igasugune ilma loata sagedusel eetri solkimine on sideameti poolt kontrollitav ja karistatav. Seda enam, et GSM'i tugijaamadel ja isegi paljudel mobiilsetel seadmetel on jammer detection olemas ja ei võta kaua aega kuni keegi pahaseks saab. Raadioeeter ei ole piiritletud sinu maa piiridega, kedagi ei huvita kelle maa kohalt lained levivad ja sinul pole selle kohta mingit sõnaõigust, mis sidet üle sinu maa peetakse.
              Üldse on gsm jammerid vägagi kriminaalse alatooniga seadmed; näiteks kasutusel autovarastel GSM asukohamääramisseadmete vastu jne.
              Teema kinni. Kui kellegil on mõjuvaid vastuargumente, siis PS.

Comment

Working...
              X