Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tele2 levi tänapäeval?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Tele2 levi tänapäeval?

    Tele2 korrutab küll ühte ja sama lauset 95% levialast kaetud,kuid tegelt asume me koguaeg selle 5% sees. .Muid probleeme pole kui ainult peale lõuna eesti teatud kohtade.Maal roni mäe otsa 150m enne kui midagi kerkima hakkab.Närvi ajab.ja see on kõigi operaatoritega seal nii.Proovitud ka sõprade juures seal lähedal,neil täpselt sama lugu.levi kõigub seinast seina.ühes kohas on samm kõrval jälle ei ole.Nad võiksid oma levi poste rohkem istutada siis oleks rohkem rahul.

    Comment


      #17
      Vs: Tele2 levi tänapäeval?

      mul paranes levi peale papagoist lepingule üleminekut. ise igatahes seletada ei oska. papagoi levi oli sama algusest lõpuni...

      Comment


        #18
        Vs: Tele2 levi tänapäeval?

        Tele2'l esineb ka Tallinna ja Rapla ümbruses hulgaliselt piirkondi, kus lihtsalt levi pole. Ma ei julge väida, et et EMT ideaalne oleks, kuigi siiani olen sellega igal pool hakkama saanud.
        Kuigi asi on ka tugevasti telefonis kinni, vanakooli nokia leiab levi ka seal, kus uued aparaadid seda ei enam ei tunnista. Minu arvates telefon olgu ikka rääkimiseks. Elu on niigi lühike, et pool sellest telefoniga mängimise ja vilgutamise peale kulutada.

        Comment


          #19
          Vs: Tele2 levi tänapäeval?

          update: jõulude ajal olin puhkusel ja uuel aastal tööle tulles oli tele2 levi ka minu lauani lõpuks jõudnud... seega mina enam rohkem kohti ei tea, kus levi pole.

          Comment


            #20
            Vs: Tele2 levi tänapäeval?

            Huvitav, kas sisemise antenniga telefonile, millel antennipesa ka ei ole, saaks teha mingisugust lisaantenni? Ilma telefoni lammutamata.

            Comment


              #21
              Vs: Tele2 levi tänapäeval?

              Ei teagi kas ta telefonis nii kinni on? Vähemalt tänapäevastes telefonides küll ei tohiks olla-omal ka maal see probleem (Jõgevamaa), et Tele2 näitab kohati lausa "7" posti aga rääkida kohe mitte ei saa viimati täna hommikul pidin seaks vihastama-kõne ajal näitab levi 5-6 posti aga pool jutust läks kaotsi-pidevalt pidi vestluspartner üle küsima, et mida ma ütlesin-tema muidu asus Tartu servas...-kas see on ka kolgas?Ise kasutan N73-e, see kellega hommikul rääkisin on täpselt sama mudeli omanik-kas see telefon on ikka nii kehva-ei usu! Samas EMT on-olgem ausad, väga hea leviga ja kui kasutan nende võrku siis küll niisuguseid probleeme ei esine. Tele2 lepingu sõlmimisel pidasin võimalikuks hiljem nende võrku jäädavalt kolimise võimalust, kuid nüüd kahtlen. Samas olen Tele2 klienditeenindajatega palju rohkem rahul kui EMT või Elisa omadega- EMT nimelt oli ükskõikne mu õe probleemiga-EMT-st ostetud telefon pani juba 2 nädala pärast segast ja kui remonti viisime siis asendustelefoni ka kohe ei tahetud anda (ei usu, et keskmiselt 1000 eest kuus rääkiv inimene neile kõige kehvem klient on, et asendus "ronti" ei anta), kui korra infonumbrile helistasin siis kuidagi kummalisel kombel oli 10 minuti jooksul toodud kohe mitu telefoni tagasi, mis teenindajate jutu järgi olevat olnud "väljas"-naersin hea kõhutäie sealsamas ja selleks korraks oli asendustelefon olemas-7210, remonti läks aga 62 seeria-juba põhimõttest selle asenduseks pakutud mingisugune katkine 3310 oli nigel-ja nagu tänapäeval-telefon ju üldjuhul kipub olema EGO näitaja-kui sellega kaasas ei käi siis sa ei ole mittekeegi-tatninade (ja naiste) värk muidugi aga ikkagi-võrdsed võimalused kõigile!
              Teine kord selle telefoni remondil oli siis kui vahepeal läks mööda u 2 nädalat ja remontisaadetud telefon tagasi jõudis, põhjus olevat olnud "akulaadimise kontaktides !"-ega midagi, kuid kohe alguses hakkasid ka probleemid uuesti-kui äratuse panid näit. hommikul kella 5 (tööle ju vaja minna), siis telefon seda ei tunnistanud ja hakkas kisendama ca 2 tundi varem-proovimisel mingisugust kindlat ajavahemikku ei olnudki, 2-3 nädalat siis ta seal vihastas ja vandus ja siis sai telefon uuesti remonti viidud-seekord tuli see tagasi juba ilma ühegi paberita, vea küsimuse kohta vastati, et "tarkvara uuendus oli tehtud"-kena! Aga no ei! Juba vähem kui nädal hiljem olid jälle hädad käes-ei toiminud valitud helinad (kui loendist valisid näit. FUTURISTICO siis telefon näitas seda valitud helinana, töötas aga ikkagi ainult Nokia Tune-väike viga küll aga no samas-ikkagi rikkis aparaat, ehk miks müüa toodet mis ei funktsioneeri sellisena kui lubatud? Kell oli ka ikkagi "nihkes"-tagasi remonti, nüüd tuli see tagasi juba ka "vea" kirjeldusega-"tarkvara viga"-viga kõrvaldatud, tarkvara uuendatud!, seisis paberil aga no kus sa sellega, täpselt samad vead mis enne "remonti/hooldust"-juba samal päeval viisime selle koos tagasi ja sai esitatud taotlus uue telefoni saamiseks-telefon oli juba 4 korda (3 korda dokumentaalselt tõestatavana) remondikoja vahet käinud aga tolguta. Esitatud avaldus aga oli täielikult "unustatud" ja kangekaelselt raiuti jälle paberil, et oli ikka tarkvara viga ja uuendati tarkvara-oleks sellest ainult tolku olnud, või nägi mõni unes, et seda uuendas ? Rohkem ei viitsinud jännata, kuid kahju on sellest-hiljutised sündmused on näidanud, et tulnuks minna kohtusse-krt kui ma MAKSAN asja eest siis tahan ka VASTU saada TÖÖTAVA asja-või kuidas-veel vahemärkuseks, et telefon oli ostetud järelmaksuga, seda enam peaks olema müüjal põhjust seda jälgida, et asi korralik oleks-eelmine telefon oli õel ca. kuu vana kui Eedeni juures piistu pandi- seega tuli kiiresti uus soetada ja kuna rahaline seis oli nõrk siis ei olnud kohe võimalust välja osta telefoni-nüüd olen mõtelnud isegi kasutada sama võimalust, kui peaksin eestist üldse telefone veel ostma-hea niisamagi "kontrollimise" mõttes vaadata, et mis võib toimuda siis kui telefon osutub vigaseks või vajan mingisugust muud abi sellega seoses!
              Kurioosumina võib mainida, et kuna eelmine telefon (mis varastati) oli odava klassi mudel (alla 2k Alcatel) siis politseis-ja-ja EESTI POLITSEIS üteldi, et nii odava asjaga nemad küll tegelema ei hakka-no kurat, ma küsin, kes siis sellega veel tegeleb? EMT aga keeldub ju (teised ilmselt ka) väljastamast infot, kes (vahel on lolle), kus ja milleks seda varastatud telefoni kasutab, et siis ise asjaga edasi tegeleda. Kuidas kurat siis lahendatakse asi, et telefon on varastatud aga pole kellegi asi?Me ju elame DEMOKRAATLIKUS riigis, nagu meile iga päev pähe vasardatakse, demokraatlikkuse ilminguid on aga selles demokraatlikus riigis vähe (loe: need ei kehti igaühe jaoks!). Jäigi siis see telefon leidmata ja see teine, n.ö. uus niisama vedelema-kuna kõik funktsioonid ei tööta siis mis tast ikka-ostad uue aga enam mitte nii suurt viga ei tee-õde EMT klient enam ei ole... . Minu lugu Elisa-end. Radiolinja-ga on samast mastist-tel. varastamine nimelt. Jälle toimus asi Tartus mõned aastad tagasi-nii nagu eestis on olnud viimastel aegadel, et parim söök on teine eestlane-lugu oli niisugune: tutav inimene küsis helistamiseks telefoni (pidi helistama oma kaardiga), mina ei osanud tuttavalt midagi sellist oodatagi, kuid kui see telefoni kätte sai siis lihtsalt kõndis minema-mis mul siis ikka, 3-4 aastat noorem ja tunduvalt väiksem (füüsiliselt) temast siis ei olnud esialgu midagi teha-politseisse minnes ootasin pool tööpäeva koridoris kuna härrased suvatsevad "pontsikuid nosimast" tulla ja asjaga tegelema hakata-siis oli politseimaja kuhu pöördusin veel Gildi tn nurgal-lõpuks sisse saades sinna ootas järgmine "meeldiv üllatus"-nimelt võtis mind vastu üks end konstaabliks pidav noorhärra, (praegu Tartus end juba üsna-üsna kõrgele ajanud), kes istus ise nurgas laua taga löötsakil ja tema jalad olid lauanurgal-kas nii suhtleb ametiisik inimestega (kui probleem palgas-isegi mina, kes ma ei ole politseinik, suudan oma kere üle lahe upitada, siis no milles on probleem??), igatahes saatis ta mind sõna otseses mõttes pikalt-et oma tuttav siis ei ole nende asi, vaata ise. Koos minuga ootamas olnud neiu, kel ka oli kesklinnas telefon rääkimise ajal rabatud, ka tema sai sama saatuse osaliseks-sõimati veel läbi, teemal, et no on siis vaja avalikus kohas rääkida (ei olnud siis nagu telefonid enam nii kuum kaup-2000a oli).
              Nii siis mööduski mõni nädal (kohati vihast unetu!) ilma telefonita, kui üks koolis tutav olnud isik tuli küsima, tema oli kuulnud minu kursusekaaslase käest, kes tüübiga suhtles, seda lugu ja, et juhtus tal olema tutvusi kohtuorganites siis kutsuti mind sinna-seal oli igati tore/asjalik naisterahvas, mäletamist mööda prokurör, kes siis telefoni tõstis ja mind selleks ajaks koridori ootama saatis-kuulda oli aga vaatamata eemalviibimisele see vestlus ikkagi ja pehmelt ütelda-see oli tõesti vürtsikas-avaldus juba ca. tund hiljem Vanemuise tänavas asunud jaoskonda, härra T.P , kes on minu meelest olnud minuga kokkupuutunud politseinikest tõesti seda nime vääriv inimene, kes asja ka korda ajas TÄNUD! Avaldust koostades oli tarvis lisada ka eseme väärtus-varguse eelhommikul oli mul üks inimene, kes soovis minult telefoni osta 600 eegu eest-poes aga olid sellises kasutuseas telefonid 800, rääkisin ka sellest, et nagu mingi kokkusattumus-taheti osta ja... kui ütlesin kahjusumma 700, siis avaldust vastu võtnud politseinik lausa vihastas-kui on kusagil parema väärtusega, siis nii on ka minu oma-ekspertiisi ei saa ju teha, kui asja ei ole.Avaldus esitatud, ei tulnud üldse kaua oodata kui linnas "varas" ükskord juurde kargas ja halama hakkas-"võta avaldus tagasi-ma toon paari päeva pärast tel. ära", mina aga küll ei hakanud tolguta linna seepärast sõitma-lisakulutus ju! Ja nii see jäigi-tüüp nõustus lihtmenetlusega vabatahtlikult tel. loovutama-vastu sai aga mõne kuu tingimisi ja 4,5k riigikassa eest hoolitsemist. Mis aga oli Radiolinjal sellega pistmist-telefoni ei tahetud ka seal musta nimekirja panna, kui oma loo ära rääkisin-vähemalt ei oleks saanud tont minu telefoni kasutada ja oleks jäänud vastulöögi ootusesse.
              Mõni saab siin nüüd kindlasti kõhutäie naerda, mõni ehk mõtleb, et ah mis sa tat prääksud-olgem ausad-selliseid asju võib juhtuda igaühel ja need on vead millest tuleks õppida-vähemalt saamaks inimeseks, keda natukenegi austatakse, eriti, kui pead enda väärikust jube raskete katsumustega tõestama, et igaüks, kes kusagil antudjuhul "leti" taga seisab ja sulle näkku tatistada üritab, seda peale ühekordset proovimist korrata ei taha ega julge, meie seaduslik kord ongi ju sõnavabadus- et keegi jälle valesti ei mõistaks (ehk niisugused inimesed, kellel selline suhtumine nende leiva (priske) lauale toob-kindlasti on neid siingi, nagu mõne jutust silma jääb-mina näiteks ehitan oma põhiliselt võimendeid puhtalt oma lõbuks, vähemalt praegu ja kipun arvama, et poest ostes saab samaväärse palju odavamalt, miks teie, armsad inimesed, kes te lihtsa toitetrafo kerimistki võimatuks peate, põhjusel, et saab ju poest-siin üldse oma ülikallist aega raiskate?). Loodan, et kes selle postituse viitsis läbi lugeda ei pillu vastu mingit p...a ja kui leidub ka samasuguse saatusega kodanikke-kes ka olnud halvale mõtleb, siis on meeldiv seegi, et midagigi humaanset on veel jäänud siia ühiskonda, kus igaüks ainult oma saba kergitab!

              Comment


                #22
                Vs: Tele2 levi tänapäeval?

                xilinx, kuidas sa jaksasid seda kirjutada? ma väsisin juba poole peal ära...

                teemasse ka siis...
                Mina olen Tele2 üsna rahul, siiamaani olen igalpool rääkida saanud

                Comment


                  #23
                  Vs: Tele2 levi tänapäeval?

                  kunagi oli jah see naljanumber siis nimetati teda hakkimis paketiks aga nüüd on täiiesti ok ....vahest ongi mõni koht kus mite ühegi operaatori leviala ei võta

                  Comment


                    #24
                    Vs: Tele2 levi tänapäeval?

                    Mul muidu see endine Radiolinja ja EMT maal toimivad hästi-suhtkoht/ Elisat ei tea praegu, kuna ei ole juba 2000. a. st nende klient, kui lõpetasin siis oli maal levi küll, vahel pidin muidugi välja trepile jooksma aga seda oli vähe-nüüd on kindlasti parem.EMT-l on maja igas nurgas hea levi aga teeninduski võiks olla inimlikum... .Peab lootma, et Tele2 neid ülalpoolkirjeldatud probleeme ei teki ja neil ka sideühendus veel kvaliteetsemaks muutub siis olen nende kasutaja ka edaspidi-usun, et nad lihtsalt on praegu samal tasemel maapiirkondade leviga nagu oli Radiolinja 2000.a-l. Peab lihtsalt telefon pihus mööda tuba liikuma v. kasutama valjuhääldi funktsiooni, midagi nägema nagunii ei pea-maapiirkondades ja isegi Tartu linnas neil ei ole veel isegi 3G võimalust-lubati see viga lähiajal parandada.
                    To: Lex2040 -mis siin ikka-et inimene ikka õiget kirjakeelt mäletaks tuleb vahel ju ka kirjutada rohkem-mul se suht tutav juba-igasuguste "probleemide" lahendamisel ja avalduste kirjutamisel. Kas seal just vigu ei leidunud-päris läbi seda pärast ei lugenud-n.ö. "üle rea" -kohati võib olla puudu näiteks "t" täht sest klaviatuur paneb näkku-ilmselt olen "t" reservi ära kasutanud. Vilets vaadata muidu seda n.ö. "rate" keelt, mis tänaseks päevaks nii popp on rahva seas-ei ole mina kunagi seda idiootsuste "pesa" kasutanud ega tee seda ka ilmselt tulevikus-"suhtlemiskeskkond" nagu seda nimetatakse-kas see on ikka suhtlemine kui inimesi kiputakse hindama ja eriti veel pelgalt näo järgi või naisterahvastel kehakumeruste mõõtmete järgi? Suhtlusvahendiks on telefoniteenus ja minul ka mailiteenus aga rate küll suhtlusvahend ei ole, pigem pedofiilide kasvulava-kasutan hetkel avalikku netipunkti ja minu vastaslauas istub 12-13a plika... no kui need näpud nii kiiresti käiks õigekirjas siis 5+ ja mina tema asemel töötaksin küll kusagil prestiizhes kohas näit. kohtukirjutajana vm... .Aga kõkutamine viitab küll sellele, et tegi jälle rates mingisuguse avastuse-õhtuks...ehk.
                    A jah mis ma siin ikka nii väga risustan teise teemat... .

                    Comment


                      #25
                      Vs: Tele2 levi tänapäeval?

                      Esmalt postitatud xilinx poolt
                      Tartu linnas neil ei ole veel isegi 3G võimalust
                      Ja mida sa selle 3G võrguga peale hakkaksid? Hinnad on tapvad ja ega see mobiilse interneti kiirus pole eriti suurem EDGE omast.
                      Aga jah ise olen TELE2 rahul.

                      Comment

                      Working...
                      X