Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia Flash kaabel (Dejan)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia Flash kaabel (Dejan)

küsimus selline et http://www.zone.ee/eggyweb/freim.html lehel on selle kaabli joonised ja seal on neid neli seda ma tean et see tähendab 74hc14 kivi aga hakkasin mõtlemaet kas see on seal üks kivi või on mitu..Ja küsimus veel et kuhu auku ma pean selle kaabli susamakui mul arvuti taga on ainult mingid SERIAL ,PARALLEL ja hargi kujuga augud kus on printer jascanner taga aganeed pole ültse sellised nagu seal joonisel näidatud..

oleks tore ka kui keegi annaks mulle selle kivi kohta rohkem infot näiteks mis pidi tal jalgu nummerdatakse et ma neid segi ei ajaks jasiis valesti ka ei ühendaks... ma usun et vahelolen loll aga mapole veel nende asjadega niipalju tegelenud et kõike tean...

kas sa ei taha lihtsalt osta kaablit? 8)

Comment

Üks kivi ikka jalgade asetuse saad siit: http://www.fairchildsemi.com/ds/MM/MM74HC14.pdf
      ja suskama pead selle paraleel pistikusse LPT
      biosis tuleks paraleel panna ECP+EPP
      Kogu kupatus mahub lahedalt pistiku korpusse ära isegi trükk plaati pole vaja teha saab papi tükiga ka hakkama.

Comment

Ehk keegi ütleks seda ka kuidas ma biosi saan mul tahab mingit koodi on ehk veel võimalusi sinna saada kui ainult käivitamisel Delete vajutadaes ???

Comment

kui koodi ei tea, siis võta patarei välja ja oota mingi mint, pane tagasi ja muuda mida tahad. meil toimib nii kui biossi vaja saada ja kood ununend, pärast vaja kell ja muud õigeks ajada
          Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

krt mina küll sellel arvutil ei leia seda patareid teisel on aga sellel pole tegin arvuti nii juppideks kui sai ja siis vaatasin kõik hoolikalt üle agapole leitsin ainult kondeka sarnase asja mis on kuskil 1cm kõrge ja pealt loeb välja ainult 5.5v 1,0F läbimõõt on umbes 3cm ja kinni joodetud kas see ei või olla see patarei muidu rohkem pole ei leidnud patareid meenutavaid asju... ??? või siis on äkki mõni progre millega saaks seda koodi vaadata või lahti murda....

Comment

nu proovi seesama lühisesse lasta. Pane siis raal käima ja proovi siseneda biosi kui ei saa ikka siis ei oska aidata.
              mis emme su raalil on?

Comment

Aga mis siis kui ma selle küljest ära joodan korra ja siis tagasi kas sellest ei ole abi

Comment

võid ju proovida. ega kaotada pole midagi.

Comment

Sellest polnud abi küsib ikka seda koodi.

Comment

Vanadel masinatel oli setupi minekuks Ctrl+Alt+Esc,
                      vahest on veel F2 ja Compaq-del F10. Viimast tuleb vajutada kui startimisel läheb ruudukujuline kursor ekraani paremasse ülemisse nurka.
                      Mõnedel masinatel ei olegi BIOS-i sisse kodeeritud setupi proget ja see tuleb käivitada hoopis flopilt.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Minu mutidel on olnud ka selliseid patareisi, mis on kinni nagi keevitatud. Punktkeevitusega. Lahti ei saa. Kangutasin ükel plekist klemmi 8 sse aga see jäi kinni. Aga on ju veel see aga on ju veel see biossi reseti hark?

Comment

Kui ma biosi ei saa siis ei saa ma seda kaablit enda arvutile taha lükata?Ja mis asi see biossi reseti hark on ?Mingi võimalus peab ju olema et sinna sisse saada.Mul on ja vanem pill ma pean vajutama f2te et sinna saada aga mingi jurakas kood jääb ette mida lahti ei saa.

Comment

Proovi siis ilma biosi surkimatta ehk on kõik nii nagu vaja Kindluse mõttes võid ju mõne semu pool proovida kes oma arvuti biosile ligi pääseb.

Comment

Kõik on proovitud kaabel töötab idekalt aga minu arvuti taga ei tööta arvan et oleks ikka vaja biosi saada kuna kui tahan telefoniga midagi teha siis ei viitsi ka koguaeg teisi tüüdata.Aga mingi võimaluspeab niiguinii olema ju et sinna pääseda või kood ültse maha võtta.

Comment

Working...
                              X