Mul oli kunagi Nokias toodetud 386 selle biosi paroolist sain üle kui keerasin aku maha (käis kahe kruviga) ja lühistasin kõik elektrolüüt konded kruvikaga , ainult aku maha kruvimine ei aidanud.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Nokia Flash kaabel (Dejan)
Collapse
X
-
Aku/patarei maha võtmine ei pruugi tõesti aidata sest ta on tihti ühendatud üle dioodi.
Ma ei saanudki aru, mis "kood" sul ette jääb, setupi nagu pääsesid F2-ga! Kirjelda lähemalt!
Kusagil plaadi peal (patarei läheduses) on 3 otsaga jumper. Juures võib olla kiri "clear cmos" vms. Lülita masin välja ja tõsta see jumper ringi (lühisti otstelt 1-2 otstele 2-3 ja siis hetke pärast tagasi). See peab kõik võimalikud paroolid jms. maha võtma. Vindi parameetrid ja õige kellaaja muidugi ka. Aga nüüd pääseb setupi ka ilma parooli teadmata (kui asi oli selles).
Ega sul äkki nii vana masin ole, mis ei toetagi 2-suunalist printeri porti ?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
yks v]imalus on mudugi kaa , et kui on award bios , siis mine osta poest oma lemmikshokulaadi ,sööö see ära ,ja võta seda ymbritsev hõbepaber ning pane kõik biosi jalad lyhisesse...ise proovisin kunagi ja töötas täica ästi(nimelt omal arvuti läks lukku peale koodide valet sisendamist)Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:
Comment
-
Minul oli muide vahepeal siuke tore emaplaat,millel bios`i parooli ei saandki maha.200-ne Pentium.Fujitsu mobo.Peale netis kaevamist sain nii palju targemaks,et antud isend ongi kohe nii turvaline,et kirjutab parooli kivisse.Kui ikka parooli ei tea,siis mingid lühistamised/resetid ei aita.Sa uuri seda asja lähemalt,mobo või arvuti tootjalehelt.Et kas/kuidas biost resettida.Sihukesi superturvalisi mobosid eriti palju ilmselt ei ole,aga ole hoiatatud.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
Comment