Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem raadiotelefon LG GT-7151

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem raadiotelefon LG GT-7151

Kuna ma vene keelt ei oska siis ei saa ma kaasas olnud vene keelsest juhendist abi otsida ja loodan et keegi siit foorumist on selle isendiga kokkupuutunud ja aitab.
    Probleem siis selline, et telefoni displeyl on kiri "UNREGISTERED" et ta ei lase numbrit valida ja helistada. Äkki suudab keegi aidata sellega.

Palun abi !!
    viimati muutis kasutaja ching-pang; 04 m 2007, 02:40.

Vs: Probleem raadiotelefon LG GT-7151

Esmalt postitatud ching-pang poolt
    Kuna ma vene keelt ei oska siis ei saa ma kaasas olnud vene keelsest juhendist abi otsida ja loodan et keegi siit foorumist on selle isendiga kokkupuutunud ja aitab.
    Probleem siis selline, et telefoni displeyl on kiri "UNREGISTERED" et ta ei lase numbrit valida ja helistada. Äkki suudab keegi aidata sellega.

Palun abi !!

mine sinna esindusse kust sa selle ostsid ja küsi mis viga või pöördu sinna firmasse mis telefoni kaarti sa kasutad

Comment

Tavaliselt on toru ja originaal tugijaam konfitud nii, et nad üksteist ei unusta st kui reseti või toitekatkestuse teed, on komplekti originaaltoru kohe küljes, lisatorud võib küll ära unustada ja siis vaja neid talle tutvustada(selleks aga vaja teada toru või süsteemi koodi). LG d kahjuks pole kätte sattund ja seetõttu täpselt ei tea kuidas see tugijaama ja telefoni tutvustamine käib.

Vast leiad netist sellises keeles kirjutatud juhendi millest aru saad või siis pane see venekeelne kuhugi välja.

Comment

Kui teema algataja puhul oli tegu ostjaga Pärnust ja asi oli ostetud siit , siis minu teada vahetati see telefon müüja poolt välja.

Comment

Working...
        X