Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tahaks saata helinaid telefoni aga ei saa..?!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahaks saata helinaid telefoni aga ei saa..?!!

oleks soov saata logomanageriga helinaid telefoni aga see proge ei tee teist nägugi kui ma proovin uploadida, milles asi?
    aga kas helinaid telefonist saab arvutisse tõmmata. igatahes logomanageriga ma küll sihukest võimalust ei näinud kuskil? kas keegi oskab aidata selles suhtes??

ja siis veel see ka et kui ma softi uuendasin, panin peale 5.79 siis ussimängus on maximum punktid mingi 25000 ja tase ei saa ka muuta ja ühe punkti summa on kuskil 57, milles asi??

ja üks probleem veel proovisin panna 3310 tuled fadima ehk sujuvalt kustuma, noh töötasid kenasti aga telefonil ei olnud enam ühendust, ehk levi ei olnud enam, tegin selle faid värgi ka ära nagu oli õpetuses aga ikka ei midagi?? milles probleem. kui keegi viitsib siis võiks vastata.kas siia või maili peale valmar.voolaid@mail.ee

ette tänades!
    sõna üles!

telefon on 3310
    sõna üles!

Comment

ega keegi vist ei oska nagu aidata ma vaatan.. >
      sõna üles!

Comment

jahh see on tõsi et meloodiaid telefonist arvutisse sikutada logo manageriga ei õnnestu aga mis ülesse toppimisse puutub sis kontrolli tools alt (mingi haamriga märk on ka) kas sul kabla tüüp õige ja port kus kabla asub. selle tulede jama kohta tõesri ei oska midagi öelda

Comment

Proovi selle NFaderiga:http://www.hot.ee/mogo/NFader.exe See on uuem versioon.Ma nagu mäletan,et mul oli omal ka kunagi sama jama.Aitas just uuem versioon.
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kui sul enne 5.79 mingi väga vana soft oli siis pead lisaks quick set faid-le ka reset user interface tegema seejärel peaks levi ka tagasi tulema.

Logo Manageris vaata akna alumises ääres kas näitab üldse et telefoniga programmil ühendus on, siis võid kontrollida muid setinguid nagu keegi varem õpetas. Omal on olnud kogemus 3330-ga mis võttis logomanageriga ainult pilte vastu, helina saatmise puhul ütles mingi errori. Kuna tegu ei olnud mu enda telefoniga siis ma lahendust otsida ei viitsinud.

Väga tõenäoliselt on aga asi selles et sa mingi vigase softi kuskilt hankisid kui niipalju probleeme korraga esineb
            "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Working...
            X