tere. selline probleem siis: sai ostetud kauplus.ee-st USB kaabel telefonile. selle kaabliga sai ka kaasa mingi CD plaadi. kui arvuti ja telefon läbi kaabli ühendada, hakkab telefon akut laadima. kuid plaadilt ei leia kusagilt w700i draivereid ka :S ???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
SonyEriccson W700i
Collapse
X
-
Vs: SonyEriccson W700i
See mingi cd ongi draiverid.Tavaliselt peaks automaatlselt lööma installi ette et selle ära teeksid.ja installimise ajaks paned telefoni arvutile järgi.Telefonid hakkavad kõik laadima mis arvutile järgi paned.Kui automaatselt ette ei löö siis vaata cd sisu läbi ja otsi.Kui kaasa anti küll siis tal draiveird ikka peal on
-
hm, uurisin selle plaadi läbi. ei leidnud midagi, cable install fail on aga seda ei lase installida. kui vaatan device manger alt, siis seal näitab et puuduvad sonyericsson w700 draiverid :S plaadi peal ma ei leidnud midagi nagu. ehk keegi oskab aidata. netist ei leidnud ka mingeid draivereid
Comment
-
no ja ma saan aru et seda kasutada. kuid asi on selles et kui telefoni järgi ühendan USB kaabliga, siis ( My Computer-Properties-Device Manger) seal näitab et et on ühendatud sonyericsson w700i, kuid sellel kollane hüüumärk peal, et nagu draiverid puudu:S kas see peabki nii olema? My phoneexplorer alt otsima panna siis ei leia telefoni :S
Comment
-
Esmalt postitatud --power-- poolthttp://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...s1_1&pid=10437
seal sinu telefoonile igasugu asju!
muidu sa kohe algul ei saanud kaablit ega mingit plaati kaasa?
ma ostsin w800i siis sain kõik kaasa!
Comment
Comment