Probleem selles et mobla ei lase ennast enam sisse lülitada.....korraks võtab pildi ette ja siis viskab kohe välja.Aku on täis ja proovisin ka teise akuga aga ikka sama jama.Kas keegi oskab sellise lühikese probleemi kirjeldus põhjal öelda mis viga võiks olla....et kas tasub parandada või võin kuulitõuget harjutada :-/
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Veel üks vigane 3210
Collapse
X
-
Njah...olen oma praktikas päris mitut sellist telefuuni kohanud...keera lahti ja vaata aku klemmide jooteid trykplaadil....sellel margil on see põhi asi,et need sealt lahti...piisab yhestki....a vaaata tähelepanelikult,suurenduse all soovitavalt,väga raske muidu näha. Ja kui ongi nii,siis jooda peeenikese kolbaga yle,sinna saab päris hästi ligi...
A muidu mis siis toimub kui laadima paned ??? Kui ytleb, et ei lae või ei hakka laadima, siis suht kindel, et neis akuklemmides asi...
uuri asja... :
-
Nii jootsin klemmid kõik üle(1-2 oligi lahti).Aga ikka jamab...nüüd on selline jama et nagu hakkaks sisse lülitama,mingi 2 seki põleb ka valgustus ja siis viskab välja.....
Jama tegelikult vist algas eile.Eile panin tähele et mingi 2 korda oli suvalt ennast välja lülitanud aga siis ei teinud välja sellest.Täna hommikul hakkasin mobla sisse lülitama ja ei läinud enam :'( :'(Sõida,mees,aga ära mölise!
Comment
-
võib olla saatja või mõni kollane lüüt lühises.
Comment
-
Näedsa...juhtus eilegi minu kätte üx 3210, mis kohe peale sisselylimist end ka välla lylitas...selgus, et aku oli jube tyhi....algul laadimise ajal ei jooxnud isegi akupulgad...mingi paari min pärast hakkasid jooxma...ja nyyd käib nagu kellavärk..
Üx asi veel...kurdad, et ei lae ka....keera korra lahti veel ja puhasta põhjapistiku klemmid ja plaadi kontaktid korralikult ära..äkki aitab..hea olex kui saax ka teist pistikut asendusex proovida..
Mina muidugi 100 eest ära ei annax, see ainuyxi display hind..
Comment
Comment