Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleemne 8310

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleemne 8310

Äkki oskab keegi miskit soovitada mis ette võtta..
    Probleem selles, et kui lülitan ta sisse, siis nagu hangub.
    Kui hakkavad need nokia käed tulema siis vahest jääb sinna maale pidama,vahest tuleb ka pilt ette aga levi ei teki,vahest saab ka numbreid sisse toxida ja siis kiilub kinni..ei ole ise nagu selle margiga tegelenud..

või äkki tahab keegi ää osta..puudub aku,tagumine kaas ja see asi kuhu sim kaart sise käib...muidu välimus nagu uus..

Pakun 500,-
    Head susserdamist !

Comment

nati vähe nagu...põhim. sama hinnaga saaxin juba ainuyxi display ja korpuse maha myya...äkki pakub veel keegi??

Comment

LAS KEEGI FLASHIB TELEFONI ÄRA
        ja vaata siis kas töötab
        kui ei siis müü maha
        elu on liiga lühike et seda raisata

Comment

njah..ma ise arvan ka et flashimisest täica aitax, aga pole seda võimalust omal...ja ei tea ka pallu need esindused kysivad selle eest...

Comment

Flash-i ära jah, siis hind langeb veelgi ... :P
            Head susserdamist !

Comment

Paku hinda, äki olen ostja isegi.
              Kuidas 750kr sobiks?

Flash-i ära jah, siis hind langeb veelgi ... :P

Comment

nu WW Passaz ostax 1000 eeguga ää....selle innaga myyx siin ka maha kui keegi tahab...

Comment

Olenevalt vea tõsidusest sobiks 1000eek ka...

nu WW Passaz ostax 1000 eeguga ää....selle innaga myyx siin ka maha kui keegi tahab...

Comment

nu ma nyyd yxpääv jälle panin ta tyyle, et vaatan, mis ta täpselt teeb..panin kaardi pesasse ilma selle klambrita,aku taha ja siis samal ajal nagu surusin akuga sim kaarti klemmide vastu...enam ta kokku ka ei jooxe,need nokia käed tulevad iga kell ja samal ajal see muusika mängib,menyys saab surfata jne...tuvastasin ainult puuduliku levi..pole yhtegi posti...ja tundub et pidevalt ei ole mitte niiet vahest on ja vahest mitte...mina ei oska seda levi kuskilt taga ka ajada...

Comment

Ole hea anna telefoni IMEI, kui avalikult ei taha anda, viska maili peale mairo.leier@mail.ee.

nu ma nyyd yxpääv jälle panin ta tyyle, et vaatan, mis ta täpselt teeb..panin kaardi pesasse ilma selle klambrita,aku taha ja siis samal ajal nagu surusin akuga sim kaarti klemmide vastu...enam ta kokku ka ei jooxe,need nokia käed tulevad iga kell ja samal ajal see muusika mängib,menyys saab surfata jne...tuvastasin ainult puuduliku levi..pole yhtegi posti...ja tundub et pidevalt ei ole mitte niiet vahest on ja vahest mitte...mina ei oska seda levi kuskilt taga ka ajada...

Comment

jah saab ikka...aga hetkel ei ole käepärast....õhtul saadan..

Comment

no mitu raha siis tahad ta eest siis.

Comment

myydud..

Comment

Working...
                            X