Siin palju spetse koos just seepärast pöördungi siia. Nimelt toon aegajalt Aasiast mobiile aga neil kõigil peal ainult Inglise keel. Hiinlased ütlesid, et kui suudan kuskilt leida Eesti Language pack-i siis võivad sisse istutada ka Eesti keele. Kui ma püüdsin neilt teada saada, et mis see pakett endast kujutab ei osanud nad suurt midagi seletada. Vene keelega samas neil probleeme pole ja samuti ka enamuse Euroopa keeltega. Olen siin oma pead vaevanud, et mis kurask seal siis nii rasket on, et nad Eesti keelt ei saa peale panna kuigi olin omaltpoolt valmis ka pakkuma nö. tõlke teenust.
Kas oskab siin äkki keegi pakkuda mida mõeldakse language pack-i all ja kuidas oleks võimalik kasutada näiteks Nokia või mõne teise mudeli keelepaketti? Kavõi seda kuidagi modides.
Kes pakub välja loogilise lahenduse ja pakub välja vajaliku softi see saab ka korraliku rahalise preemia.
Kas oskab siin äkki keegi pakkuda mida mõeldakse language pack-i all ja kuidas oleks võimalik kasutada näiteks Nokia või mõne teise mudeli keelepaketti? Kavõi seda kuidagi modides.
Kes pakub välja loogilise lahenduse ja pakub välja vajaliku softi see saab ka korraliku rahalise preemia.
Comment