Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem telefoniga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem telefoniga

Kas keegi on kunagi kokkupuutunud sellise probleemiga et telefoni laadida ei saa, ja kui telefon laadija järgi panna siis hakkab see kahtlaselt "vilistama"?
    Kui kummalisem on see et vett pole minu teada saanud ja enne seda töötas täiesti korralikult, jama hakkas pihta kui aku tühjaks sai.

Vs: Probleem telefoniga

Kas viga on kõikide laadijatega?

Comment

Vilistama hakkab laadija mitte telefon, vilistavad ka mõned originaal nokia kiirlaadijad.

Comment

...ja vilistas mul ka siemens mc60´e orig väga väike ja kerge laadija.

huvitav, mis elektroonika neis laadijates ka on ?

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
          huvitav, mis elektroonika neis laadijates ka on ?
          Tavaline impulsstoiteplokk.
          Vilistab seetõttu, et trafo mähised pole korralikult kinni.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

seda vilinat on kuulda ka siiskui laadija otsad lühises....siemens omad igatahes teevad nii

Comment

mh kummaline on see et mu teist telefoni laadis see sama laadija korralikult ja mingeid helisid ei teinud. tegemist on nokia originaal kiirlaadijaga.
              proovisin ka sõbra laadijaga sellega küll "vilistamine" puudus kuid laadima siiski ei hakkanud

Comment

Minu alcatel hakkab ise vilistama, kui kasutada nokia kiirlaadijat. Originaallaadija taga on täielik vaikus.

Comment

kas oled ka varem akut nii tühjaks lasknud? tean telefoni, mis oskab käia ainult aku pealt. kui midagi on sisse jäänud siis laeb täiesti tavaliselt. lülitab aga aku tühjenemise pärast välja, siis laadijat taha pannes muud ei tee kui hakkab vaikselt pinisema. kui mõnda aega nõnda hoida, koguneb akusse piisavalt energiat, et telefon saaks end käima tõmmata ja alles siis viskab laadimise pildi ette ning jätkab nagu tavaliselt.

Comment

ma pakun, kas aku hakkab õhtale minema või on mingisugune klemm seal lühises... miks ta muidu vilistama peaks hakkama? huvi pärast proovi teist akut, äkki jõuad selgusele.

Comment

Esmalt postitatud lurdo poolt
                      kas oled ka varem akut nii tühjaks lasknud? tean telefoni, mis oskab käia ainult aku pealt. kui midagi on sisse jäänud siis laeb täiesti tavaliselt. lülitab aga aku tühjenemise pärast välja, siis laadijat taha pannes muud ei tee kui hakkab vaikselt pinisema. kui mõnda aega nõnda hoida, koguneb akusse piisavalt energiat, et telefon saaks end käima tõmmata ja alles siis viskab laadimise pildi ette ning jätkab nagu tavaliselt.
                      tänud, antud soovitus töötas, eirasin kartust et pinin võiks tähendada telefoni peatset plahvatamist:P ja lasin edasi piniseda, ühel hetkel pinin lakkas ja normaalne laadimise pilt tuli ette

Comment

Akujuttu:

Battery University™ is a free educational website offering hands-on battery information.

Viimaselt lingilt võiks kõik lehed läbi lugeda. Huvitavad näpunäited akude eluea pikendamiseks.

Üldiselt peaks vältima Li-Ion'i täielikku tühjendamist. Eriti sellist, kus telefon üldse tööle ei hakka (ei näita isegi laadimist). Nii võib ka aku õhtale saada.

Selle pininaga tuleb mul meelde enda telefon ja laadija. Telefon on Nokia 5500 ja laadija AC-3. Selline väike ja kerge impulss.
                        Nimelt, laadides telefoni, laadija piiksub. Ühtlaste vahedega on pinin ja vaikus. Mõnekümne sekundi tagant kostub pikem piiks. Kui telefoni taskulamp sisse lülitada, siis see vilgub. Ei mäleta küll enam, kuidas asjad omavahel seotud olid, vist oli nii et suurem heledus ja pinin üheaegselt. See vilkumine on ka muidugi selline, mida õieti ei näegi.
                        Mul tekkis küsimus, et millest küll selline asi tingitud võiks olla? Kas tõesti laetakse muutuva vooluga? Kahjuks voolu mõõta ei saa. Vähemalt hetkel. Ega seda ampermeetrit eriti kuhugi ühendada ei olegi. Aga vähemalt seda ma tean, et tühijooksul laadija piniseb ühtlaselt. Üsna häirivalt veel kusjuures.

Mine tea, äkki see on Nokia uus idee inimestele meelde tuletada, et säästke elektrit ja tõmmake laadija välja, kui seda pole vaja. Muidugi see sääst on vägagi küsitav.

Veel midagi huvitavat:

Comment

Telefon laeb tegelikult akut ise, laadija on sisuliselt toiteblokk. Vähemasti teevad paljud telefonid niiviisi. Akut laetakse jupikaupa: suur vool peale ja siis natuke pausi. Selles võib veenduda kui toita toru laadija asemel toiteblokist ja ampermeeter vahele panna.
                          Suure vooluga laadimise ajal võib laadija vilistada küll, tal on siis raskem Samuti siis kui aku päris tühi. Korralik laadija muidugi ei vilista aga kes see ikka sellist viitsib teha.
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

See konkreetne näib vilistavat siis, kui tal kerge on.

Muide, vaadates uusi (odavaid) toiteid, mis kipuvad vanematest rohkem kuumenema, tuleb millegipärast muie näole. Kogu see materjali pealt kokkuhoid lõppeb ju sealsamas kohas kus seesama toide tuba kütma hakkab. Aga vähemalt odav toota

Huvitav, ma pole uurinud, mis eraldab impulsis kõige enam soojust?

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt

Huvitav, ma pole uurinud, mis eraldab impulsis kõige enam soojust?
                              Transid vast, mujal pole erilist hajumist. Kui drossel valesti dimensioneeritud, kuumeneb ka tema.
                              Vähese koormusega vilistamist võiks ehk seletada sellega et siis täitetegur väiksem ja tekib mingi kuuldav sagedus ka. Vilest võib lahti saada kui drossel korralikult kinni liimida...aga mitte alati.
                              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                              X