Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kokkupakitud mobiilimängud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kokkupakitud mobiilimängud

Kuidas saada telefoni kokkupakitud mänhe ehk siis winzip mänge.jaridega on lihtne,lihtsalt tõstad kausta,aga kuidas on kokkupakitud mängudega,seal on faile nii palju, mida teha.Ootaks tõsiselt abi,keegi ei vast kuskil,telefoniks on mul siis sony ericsson k550i.tänud
    :sos:

Vs: kokkupakitud mobiilimängud

Selle info põhjal kahtlustan, et tegu on symbianile (või PDA mobile rakendused) mõeldud rakendustega. Varasemast kogemusest mäletan, et ka tavalised jar mängud olid mõnel juhul rohkemate failidega, kaasas .jad jms failid. Vaja läks siiski vaid .jar faili.

Kui aga leiad miski readme, loe ja uuri. Kui failide hulgas on .sis või .bif faile, siis võimalik, et tegu symbianile mõeldud rakendusega.

Comment

ei ole su symbianile, see on mobiilidele, seal ei ole neid faile mi sa ütlesid,mis ma siis teen

Comment

Nimeta zip fail jar`ks.

Comment

kokkupakitud mängud paki winzipi või winrari vms lahti...
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Arvatavasti neid mänge sinu telefon lihtsalt ei toeta. Nii see juba kord on, igale platformile (seadmele, arvutile) on omad rakendused.

Võid muidugi ka failid üles panna või anda mõne viite selle kohta, kust need pärit on. Siis näeb, kas midagi saab teha.

Comment

Siin on jah tegu erineva platvormiga. Sinu aparaat ei toeta neid faile. Kuigi telefonile rakenduste lisamine käib arvutist mobiili saatmise põhimõttel, kas siis ir või sinihambaga. Igal platvormil on see jällegi erinev!

Comment

Working...
              X