Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Motorola T192 datakabla

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Motorola T192 datakabla

Keegi teab, kas sellel on yldse kaabel olemas, kust selle skeemi saada või kust osta ja mis softiga telefoni sisse saab?

ty,
    Ohmu

tööl olles ma sinna arvutisse võtsin cable skeemi aga nüüd pole enam seda arvutitki alles
    ühesõnaga on küll mudimise võimalus
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

T192 k2ib yke emmi, nii et tavalise kaabli interface'iga ple nagu midagi teha
      :

parimat
      viirus
      hrrp://www.dialab.ee

Comment

T191 sai küll näitex unlockida pea tavalise ericssoni kablaga. Http://www.zone.ee/eggyweb seal on vist isegi skeem üleval, kui pole anna teada, ma otsin kodust üles ja saada sulle.

Comment

kauplus.ee -s müügil t190/t191 datakaabel... kasutab COM porti! Kuidas ja millist softi kasutada, et softi uuendada?

Comment

Kui see on see häns-frii auku käiv, siis saad ainult nö "tele2/Q" koodi maha võtta/peale panna. Motorolladel on üldiselt vaja EMMI Boxi

Comment

no aga mot ju sisaldabki aint seda auku... T191 auk on vasakul üleval....

Comment

aga kas siis plegi võimalik selle kaabliga softi vahetada????? helinaid jms... ikka ju saab!

Comment

t192 suhtleb arvutiga ainult emmi2d kaudu
                  helinate vahetus käib fleksimise kaudu, kui ma eksi, ise pole kunagi proovinud

Comment

aga miks neid kaableid siis nii avalikult müüakse kui nendega midagi teha ei saa: a mis nendega siis saab teha üldse?

Comment

T191 on mingi imelik mobla vist ainuke Motoroladest mis lubab datakaabliga mõllata nii softi kui ka tilinaid muuta . Endal kogemused olemas. Datakaabel ühendatakse handsfree auku vuut.

Comment

mis programmi sa kasutasid? mul on ka see datakaabel olemas aga tööle ple saand! poes väideti, et see kaabel sobib ka T192 -le! :blink: krt... võta siis kinni mis kamm on!

Comment

Originally posted by rudeguy@Mar 10 2005, 01:24
                          t192 suhtleb arvutiga ainult emmi2d kaudu
                          helinate vahetus käib fleksimise kaudu, kui ma eksi, ise pole kunagi proovinud
                          ja handsfree august selle kaabliga ei saa midagi mudida T192 -l?

Comment

Niisiis jõudsin nii kaugele:
                            http://www.gsm-support.net/shop/page.php/m...age.inc/_71/en/

kui kellegil oleks neid programme... eriti seda mis test mode läheb siis oleks 5+ !

Comment

Working...
                            X