Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

E65

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    E65

    Kas kellegil on kokkupuudet Nokia E65-ga ja oskab öelda selle häid ja halbu külgi!?!

    #2
    Vs: E65

    Oman seda mudelit mõned kuud. Ostes kaalusin tõsiselt 6110 navi ja selle vahel, aga tundub, et tegin õige otsuse. Sisu poolest harilik symbiani-põhjaline nokia. Eriti meeldib mulle wifi olemasolu. Toimetab täitsa edukalt, toetab wepi, wpa-d pole veel katsetanud ega uurinud (peakski proovima).

    Lisana olen soetanud sellele bluetooth gps seadme, et maksimaalselt kasutada ära telefonis olevat Nokia Navigatorit. Peal toimetab hetkel ka TomTom mobile ja muud rakendused.

    Aku kestab peale 3G väljalülitamist päris korralikult (sedatüüpi telefonide puhul on 2-3 päeva korralik vastupidavus, arvestades, et telefon on küllalt aktiivselt kasutusel). BT on pea kogu aeg sees.

    Kasutusmugavusest - nupud vajavad veidi harjumist, liiga palju ja liiga väikesed, puudub nokiale omane suur-nupp-millega-kõike-teha-saab. Menüü eraldi, kontaktid eraldi, kaamera saab programmeerida. Ise välistaksin pooled nupud, absoluutselt ülearused. (BT, miski grupikõne, lõpeta kõne/klassikaline punane nupp ja veel c klahv)

    Kaamera on alla keskmise ja mis suht ebamugav, puudub esikaamera- st ei saa teha korralikult videokõnesid!!!

    Kohe pean ka telefoni garantiiremonti viima, kuna ei põle klahvide taustvalgus. Nokia helpdeski sõnul on see selle telefoni tüüpviga.

    Minu, kui põlise SE kasutaja jaoks on talumatu regulaaräratuse puudumine, selle vastu pole veel ka rohtu leidnud. Samuti põhjustab probleeme automaatse klahvilukustuse puudumine. telefon küsib lukustamise kohta vaid klappi sulgedes. Selle jaoks on symbianil vidin, mis teatud aja möödudes klahvid lukustab, aga see pole eriti töökindel.

    Olles varem kasutanud Nokia 6280, mis on tunduvalt odavama klassi telefon, leian, et sellel oli mitmeid mõnusaid asju, mida oleks võinud siia üle tuua. N: väga mõnus programmeeritav Ava funktsioon, programmeeritavad klahvid ekraani allservas jne..

    Kokkuvõtteks: julgen soovitada, pole ennast eriti traumeerinud sama hinnaklassi telefonidega võrreldes, aga selle raha eest paistab vidinaid olevat küll.

    gsmarena link

    elisa klientide kommentaarid

    Comment

    Working...
    X