Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

T200 jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

T200 jama

sai mu t200 vihma vähe ning nüüd probleemid. 1) mõned nupud ei tööta kuigi hästi 2) kell näitab seda, mida ise tahab (vahel seisab, vahel näitab suvalist aega, vahel käib ilusti kah ) 3) jookseb lihtsalt sageli kokku. ükski nupp ei tööta ning kui peale helistada, siis ütleb, et välja lülitatud. vahest peab 15 min vastu, vahest mõne tunni. muu siis ei aita, kui aku tagant. kuid see rikub raudselt telefoni.

on keegi selle koha pealt targem, et mis ja palju juppe telefonil välja vahetamist vajavad ja mis see kõik maksma läheb. või on nüüd telefon maha kandmise kaup? nuppude kohta öeldi poes, et 200 tehakse ära. kui eelkõige tahaks selle kokku jooksmise asja korda saada. maru tylikas on kogu aeg telefoni vahtida, et kas ta ikka töötab või on jälle omadega ummikus.
    see oli vaid minu arvamus.... võisin ka eksida

eks seal sees ole kerge oksiidi kiht mis seda k6ike p6hjustab ja mida aeg edasi seda ullemaks asi l2eb, eriti kui vooll peal on

kerge puhastus esmalt ja siis vaataks edasi et mis kus ja kuidas
    kui kellakvarts vahel t88tab ja vahel ei t88ta, siis on seal l2heduses ka miski lyhises, kuigi on olnud juhtum kus tuli T200 kellkvarts peale vedeliku kahjustust v2lja v2hetada kuna see lihtcalt keeldus v6nkumast

parimat
    viirus
    hrrp://www.dialab.ee

Comment

eks seal sees ole kerge oksiidi kiht mis seda k6ike p6hjustab ja mida aeg edasi seda ullemaks asi l2eb, eriti kui vooll peal on

kerge puhastus esmalt ja siis vaataks edasi et mis kus ja kuidas
      kui kellakvarts vahel t88tab ja vahel ei t88ta, siis on seal l2heduses ka miski lyhises, kuigi on olnud juhtum kus tuli T200 kellkvarts peale vedeliku kahjustust v2lja v2hetada kuna see lihtcalt keeldus v6nkumast

parimat
      viirus
      ma arvan, et kuna mul endal ses vallas kogemused puuduvad, siis ei julgeks ise seda tööd ette võtta. mis see asi remonditöökojas maksma võib minna?
      see oli vaid minu arvamus.... võisin ka eksida

Comment

200 ja rohkem (s6ltub kahjustute suurusest)

parimat
        viirus
        hrrp://www.dialab.ee

Comment

Working...
        X