Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Varastarud mobiil

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Varastarud mobiil

    varguste vastu saab võidelda ainult ühega-telefoni ostmisel (ka pruugitud)tuleb IMEI number üles kirjutada.kui politsei natuke pingutaks,siis leiaks ta selle numbri järgi telefoni üles.asukoha määramine on ju küllaltki kõrgel tasemel.
    aga vaevalt et politsei hakab sellega tegelema,siis saab IMEI numbri teadmisel selle musta nimekirja kanda.uuel omanikul pole sellega siis midagi teha.ja kui kaob nõudlus varastatud telefonidele,siis kaob ka põhjus varastamiseks

    Comment


      #17
      Vs: Varastarud mobiil

      KaruTec'il õige tähelepanek.
      Pealegi. Telefon on rääkimiseks, mängimiseks on arvuti. Kui ollakse nii rikas, et 5000 telefoni alla panna pole mingi probleem, siis ärge tulge siia vinguma, kui see ära varastati. Mine osta poest uus.

      Kui ma julgen üles tunnistatada, et mul on kõigest Nokia 3510, siis mind naerdakse tõenäoliselt välja. Sellel on ju mustvalge ekraan, ei saa pilte teha ega filme vaadata. Ja mis kõige hullem- keegi ei taha seda varastada.

      Comment


        #18
        Vs: Varastarud mobiil

        Veel mobladest: mul on Nokia 1100(vist) ja selle ostsin peale seda kui värvilise ekraani, kaamera jms rojuga telefonil pani telefoniraamat pange ja kõneosa oli ka bugine.
        Telefon on tarbeese ja kulumaterjal.

        Comment


          #19
          Vs: Varastarud mobiil

          ...Kui ma julgen üles tunnistatada, et mul on kõigest Nokia 3510, siis mind naerdakse tõenäoliselt välja. Sellel on ju mustvalge ekraan, ei saa pilte teha ega filme vaadata. Ja mis kõige hullem- keegi ei taha seda varastada.
          Mul on ka sama telefoonu igapäevases kasutamises, ainult värvilise ekraaniga ja ma olen õpilane kutsekas . Raha oleks piisavalt et endale mingi 3-5k mobla osta kuid -vabandage väga- miks? Mu praegusel nokial on ainult aku läbi, minu käes on olnud ca 2 aastat ja arvatavasti on kuni tuksiminekuni.

          Ahjaa, mobla ise maksis 250 krooni niiet pole paha investeering!
          Wtf?

          Comment


            #20
            Vs: Varastarud mobiil

            Jagan eelnevate vastajatega sama seisukohta, mobiiltelefon oligi algselt ainult töövahend, kuid viimastel aastatel on neisse hakkatud tervet "elamist" st.(fotokas, teler, arvuti, raadio kõik mis veel...) toppima. Kui üks asi sobib kõigeks, siis ei kõlba ta mitte millekski. Tutvusringkonnas päris paljudel 5-9k. moblad, hea uhkustada oma imevidinaga, kuid kui aasta kahe pärast küsid, kuis aparaat elab siis enamasti vastatakse, et näed vana oligi juba vilets ja ostsin veidi uuema..... Tegelikult vedeleb aasta vanakene mobla kuskil sahtlinurgas kasutuna, kuna see enam ei tööta, kas siis põrutus- või uppumissurm või suisa rottipandud teine. Omal kasutuses samuti üks kõige odavamaid, kuid ülimalt hea levi, kuuldavuse ja ülilihtsa menüüga telefon F3 Motophone Motorolalt.

            Comment


              #21
              Vs: Varastarud mobiil

              Eks jah mobla ole rohkem rääkimiseks.Mul küll endal juba päris korralik fotokas küljes,sonyeric K810,3mpix kaamera.Sain selle tegelikult firma poolt,ise vast poleks raatsinud osta.Enne kasutasin T630 mitu aastat ja komisjoni kaudu läks järgmisele kasutajale.Pildistamise funktsiooni olen küll kasutanud,kes see fotikat eraldi ikka kaasas kannab.
              Muuseas ka korralikke vanemaid moblasi hinnatakse.Näit nokia 6310i,hea telefon,aku peab vastu ja mustvalge ekraan on hästi loetav.Veel mis meelde tuleb,osades autodes on sisseehitatud hf süsteem näit 6310 jaoks.
              Mis puutub musta imei nimekirja,siis pole seerahvusvaheline.Nii et kaugemal toimib mobla ikka edasi.Vanematel mudelitel on häkkerid avastanud imei muutmise võimaluse.

              Comment


                #22
                Vs: Varastarud mobiil

                nagu enamuse tarbeasjadega, määrab hinnaklassi inimese edevus ja ostujõud. Vanus ja amet pole määravad.
                -

                Comment


                  #23
                  Vs: Varastarud mobiil

                  Mul ka kasutuses mingi vanem nokia telefon.Displei on kyll värviline jms,aga ühtki pilti või helinat pole elusees tellinud ja kasutangi telefoni ainult helistamiseks(isegi sms-e ei saada peaaegu kunagi).Ok vahepeal olen netis ka käinud tollega ja see on ka kõik.Aga muidu nägin tuttaval mingit pimedatele mõeldud telefoni vms..Välimus oli igatahes asjal väga stiilne(krediitkaardi suurune tsirka ja mingi alla cm oli vist paks),aku pidi kuni kaks nädalat pidama.Displei on nn mustvalge,aga minu jaoks vahet poleks.Hind jäi vist uuena 700 kanti.Igatahes kui kunagi peaks praeguse lutsuga midagi juhtuma,siis ostan vist midagi taolist omale.
                  otsija

                  Comment


                    #24
                    Vs: Varastarud mobiil

                    Esmalt postitatud otsija poolt
                    nägin tuttaval mingit pimedatele mõeldud telefoni vms..Välimus oli igatahes asjal väga stiilne(krediitkaardi suurune tsirka ja mingi alla cm oli vist paks),aku pidi kuni kaks nädalat pidama.
                    Kas ta räägib ka sellega? Sest endal sai ka määravaks kõneaeg ja numbrite järgi sai valitud kuni 9h kestusega. See oli muidugi BS. Reaalsus ~60min. 4päeva jooksul (kasutus - ainult helistamine).
                    Vana hea ärimeeste telefon Nokia 6310 pidas vist nädal ja seetõttu on siiamaani kasutusel, nii mõnelgi juhtivtegelasel, kellel pole nunnude, lae ülepäeva telefonidega, midagi peale hakata.
                    -

                    Comment


                      #25
                      Vs: Varastarud mobiil

                      Politsei ei otsi enam telefone, vähemalt elva oma. Vennal 2 telli läinud ja nad ytlesid et nemad ei otsi, panevad ainult lukku. Ühel veel kehtiv järelmaks. Seega väga kursis mida eesti politsei teeb ja mida mitte.
                      Ja karuteck PALJUD elavad alla vangi elu. See et sa omad firmat ja saad iga päev toidu peale 2-3k panna on juba üle keskmise. Ja neid korralikke peresid mõtlesin kus ei jooda. Ma tean vähemalt 6 korralikku peret oma tutvusringis kes käivad poes 4 korda kuus ja saavad kuskil 1000 eeka kulutada sest ülejäänu läheb palgast makusudeks et oleks koht kus elada ning tuba soe ja valge. Nende jaoks on see 2k telefoni vargus suur kahju. Ja siis eesti ment ütleb et me ei viitsi tegeleda. Aga mõni on elanud elu lilledes sest vanemad on rikkurid ja plekivad kõik kinni, või on mõnel muul viisil rikkaks saanud, olgu see siis poole milline auto või 10k telefon mis ära kaob.
                      Ise oman samsungi(vist ainuke korralik asi samsungilt mida näinud), Kui poleks funktsioone vaja ei omaks seda, kasutan seda mälupulgana ja telefonina. Valitud sai kuna on Al korpus,võimalus laadida USB-st ja klapp, viimane seepärast et eelmisel nokial sai 4x korpust vahetatud kuna tööjuures ja ka vahel kodus igast tööriistu taskus, lihtsalt ei näinud lugeda mõne aja möödudes midagi. Lisaks käisin eelmise "põrutuskindla" telefoniga 3x garantiis, 2. ja 3. korral vahetati sisu ära. Tõsi mõne puhul näitab telefon edevust aga mõni siiski vajab kõiki funktsioone.
                      Kokkuvõtteks ma olen selle poolt et vargad kinni võetaks, kasvõi oma jõududega kuna eesi ment sööb ponsikuid sel ajal. Ma lihtsalt vihkan vargaid. Põhimõte nagu et iga inimene peab tööga oma asjad välja teemima mitte kergelt saama.
                      Muide varastatud telefonidel vahetatakse imei lihtsalt ära. On pakutud mulle sellist tööd, tasu oli hea, 500.- 1 tel. Aga asi jällegi põhimõttes.
                      viimati muutis kasutaja murphy; 02 m 2007, 17:17.
                      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

                      Comment


                        #26
                        Vs: Varastarud mobiil

                        Polekski tarvis vanglat - pea ja kael laudade vahele paariks päevaks ning avalikku kohta rahvale mõnitada jätta. Nigu ennemuiste - lisaks ratas ja neljaks tõmbamine. Maksumaksja saaks penskarite sissetulekut kahekordistada ja kõik häppi. Sitta neist inimõigustest - ohvri inimõigused kipuvad viimasel ajal ära ununema.

                        Comment


                          #27
                          Vs: Varastarud mobiil

                          Päevavargad ja muidu lontrused on demokraatia hind, mina olen seda nõus maksma - alternatiivid on igal juhul hullemad.
                          Btw. murphy, 2-3k päevas annab ikka maha süüa Pidasin silmas rohkem iganädalast poeskäiku, nii umbes 1.5k laks.
                          Minu postituse mõte oli algselt see, et viimase raha ja SMS laenu ja liisingu ja järelmaksu eest ei ole kuigi mõistliku osta Nokia 1000000 millel on kuus klappi ja kaheksa bluetoothi.

                          Comment


                            #28
                            Vs: Varastarud mobiil

                            Telefon on rääkimiseks. Nõus. Aga mõningad lisafunktsioonid on muutunud hädavajalikuks, näiteks fotoaparaat. Kaunist panoraami sellega ei püüa, aga liiklusõnnetuse fikseerid küll, samuti teed ülevaatliku klõpsu tööülesandeid täites (sõltub muidugi tööst). Ka ühenduvus on muutunud viimasel ajal äärmiselt oluliseks, sisseehitatud wifist on hetkel vähe kasu, aga ilma GPRS toe ja sobiva ühendusviisita (bt, ir, kaabel) telefon on tarbetu. Taskukalendrina on see samuti muutunud igapäevaelu osaks, meeldetuletust märkmik ei paku. Sisemine mälu pakub võimalusi andmekandjana kasutamiseks, telefonil hoiad rohkem pilku peal, kui kaelas tolkneval usb pulgal. Kõike saab realiseerida ka nokia 1100 baasil + hulka muud varustust, maitse asi. Kes veab läpakat kotiga, kes kasutab taskus olevat kommunikaatorit, kes viskab sae üle õla ja läheb puid langetama.

                            Mida vähem vilesid, seda kauem peab aku ja seda odavam telefon. Aga vaadakem hinnakirja, bt+kaamera+mälukaardi võimalus ja ongi "mänguasja" hind. Isiklikult ei ostaks, kuna tööandja poolt pakutud, siis leiab ka tööalast kasutamist igapäevaselt ja on asendamatu "lelu".

                            Vargusevastased lukukoodid, sõrmejäljelugejad ja muud tarkvaraliselt realiseeritud vahendid murtakse lahti, kui leiutatakse sohvt, leiutatakse ka antisohvt. Futuristlik visoon võiks olla "integreeritud" telefon. Pealuus vibreerivad kõrvaklapid on, südamestimulaatoreid pannakse naha alla jne...

                            Comment


                              #29
                              Vs: Varastarud mobiil

                              Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                              Mul on ka kodus kõik mineeritud, sitahargi käepide on cemteksist ja kastekannus on nitroglütseriin - kes näpib, sel on minek.
                              ma ei imesta üldse. lisaks on sul veel kirved, haamrid ja mõõgad seintel, et kes tahab see võtab ja vigastab ennast ?
                              maja alarm on paar kilo C4 lõhkeainet keldris ?

                              Comment


                                #30
                                Vs: Varastarud mobiil

                                Mis selle paari kilo c4 mõte on, majast ilma jääda? Maja vaevalt keegi varstama tuleb. Pigem kaamera automaatse näo otsijaga ja jaam mis jäädustab tegutseja foto ja saadab meilile juhul kui tegelane kohaliku mälu kaasa võtab. Lisaks võib üks mehhaaniline tegelane sees olla kui maja valve all, kui keegi sisse tuleb kui uks lukus siis algul hoiatab ja kui liiga lähedale satub saab näiteks pisargaasi. Millega meenub et lapsepõlves kui vennad kippusid töötoast asju ära vedama sai pandud ukse lingi külge takistusele reageeriv elektrikarjus- polnud vaja lukku. üldiselt tuleb uks kinni panna ja 1 korruse akendele trellid kui ohtlikus piirkonnas elada. PS Igast nitroga võib uusaasta taevast kaunistada. Taimedele see vaevalt hästi mõjub, pealegi teine hygoskoopne ja laguneb vee mõjul.
                                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

                                Comment

                                Working...
                                X