Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Polüfoonilised helinad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Polüfoonilised helinad

Millega härrased teevad wavidest/mp3edest sobivaid midi faile?
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

mobile music polyphonic 1.3 tõmbasin saidilt www.ringtone4me.com peaks sobiv olema
    55637792

Comment

oleks selline küsimus ,et kui ma näiteks teen sellega polüfoonilise helina c55-ele ja siis tahaks seda telefoni ilma datakaablita ,et olen kuulnud ,et kuidagi peaks saama nõnda ,et paned netti üles ja siis tõmbad gprs-iga aga päris täpselt ei tea kuidas kas keegi oskaks selgitada lähemalt? palun

Comment

See on väga lihtne, Näiteks kui sul on faili nimi helin.mid siis pead selle kuhugi kodukale ülesse panema, näiteks www.zone.ee saab. Ja kui sinu kasutaja nimi on xxx siis faili saad alla laadida nii, et toksid telefoni aadressi www.zone.ee/xxx/helin.mid ja ongi helinatoon vastuvõetud. Pead kindlasti jälgima, et suured ja väikesed tähed oleksid ka ühesugused.
        msn: pois11@hotmail.com

Comment

eks ma siis proovin aga kas selle midi faili tegemiseks peab tõesti selle proge tõmbama või mul c55 on seal laulude lõpus wav

Comment

nii ma proovisingi aga ei midagi ta ütleb ,et CSD viga või blokeeritud
            mida teha kas viga on selles zones ,et vaata seal tuleb ju enne see reklaam ka ,ette
            ei viitsi aga hoti kodukat tegema hakata

Comment

mobile music polyphonic 1.3 ... proovisin sellega Siemens a55-le helinat teha, kuid ei õnnestunud. Ega keegi oska soovitada A55-le miskit mp3/wav->midi converterit. Google annab inffi ainult c55 kohta

Ps. Kellel Siemens telefon, võiks läbi astuda: http://www.club-siemens.net/forum/

Comment

Ma arvan,et sa saad selle värgiga ka hakkama http://www.hot.ee/001/mmpoly1.5ok.zip
                Ma ise ei saanud seda käima aga ma arvan,et arvutil on liiga vähe võimu.

Comment

Ma arvan,et sa saad selle värgiga ka hakkama http://www.hot.ee/001/mmpoly1.5ok.zip
                  Ma ise ei saanud seda käima aga ma arvan,et arvutil on liiga vähe võimu.
                  Ei õnnestunud kahjuks selle versiooniga kah

Comment

hmm ... tirisin siis omale ka selle: mobile music polyphonic 1.3 . a seal pakkus mulle aint mingit noodi jms kirja, millest ma mitte mömmigi aru ei saa :unsure: igatahes muud ma sealt eip leidnud. samas äkki on ka sellist proge kuhu saaks lihtsalt mingi loo sisse copyda ja sealt mingi jupp välaj löigata, ning midiks teha ?

Comment

Working...
                    X