Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eric 2618 probleemid...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Eric 2618 probleemid...

    Kui sellele telefonile helistada siis tihti juhtub,et kumbki pool ei kuule üksteist. Siis tuleb mitu korda uuesti proovida enne kui korralikult rääkida saab. Telefon mitu korda paranduses käinud... peale hooldust töötab mõne aja normaalselt siis aga hakkab jälle pihta. Samas võib mitu päeva korralikult töötada! Milles võiks viga olla?
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    arvatavalt on see tel kukkunud, et selline viga on
    ja et vahel t88tab korralikult, siis j2lle ei t88ta tundub olevat kas kylmjoode v6i on plaat vigane

    kas ainult kuularist ei kuule v6i kogu audio osa on tumm (nii mic kui kuular)?

    parimat
    viirus
    hrrp://www.dialab.ee

    Comment


      #3
      Telefonil mõlemad osad siis vait... kumbki pool ei kuule absoluutselt teineteise juttu. Siis tuleb uuesti helistada ja see vahel aitab. Kahjuks ei ole selle telefoni esimene omanik nii,et kukkumine on suhteliselt reaalne. On lootust see telefon veel korralikult tööle saada või mitte?
      20+ aastat elfafoorumis

      Comment


        #4
        s6ltub millises olukorras see hetkel on, aga lootma ikka peab :

        parimat
        viirus
        hrrp://www.dialab.ee

        Comment


          #5
          Oskad sa öelda kus kohast lõpuks abi võiks saada või siis vähemalt kindla otsuse,et telefoni ei ole mõtet enam remontida? Eks ta tegelikult vanaraud ole aga kuna tegu ei ole minu telefoniga ja tänapäeval enam suurte klahvide ja ekraaniga telefone ei toodeta siis on ka päris uut telefoni sellel inimesele raske leida!
          Ega sa ei oska Eric T68i koha pealt midagi kosta... teeb teine vahel igasugu trikke. Softi vahetatud kuid tulutult.
          20+ aastat elfafoorumis

          Comment


            #6
            erilist pointi selle 26xx remondis ei ole, kuna varsti on nagunii m6ni uus viga kyljes, aga eks omanik ise teab kas on m6tet v6i mitte

            T68i on ka ju eric f2mily ja ega seal midagi imeliku ei ole et segast paneb, aga ma arvan et sedapuhku on vahetatud ainult flash osa (keel ja juhtfunktsioonid) kuigi on v6imalik ka see k6ige t2htsanm softi osa 2ra vaheta v6i siis reset sellele teha, mis teinekord on nii m6negi poolsurnud telef yles 2ratanud

            parimat
            viirus
            hrrp://www.dialab.ee

            Comment


              #7
              Tuleb siis sellele 2618-le asendust otsima hakata. See nii lihtne polegi. See telefon suhteliselt viletsa nägemise ja suurte näppudega inimese käes . Lihtsalt ei ole ükski firma ei tooda enam suurte klahvide ja suure ekraaniga telefoni (kaasaja lisafunktsioone poleks üldse vaja). Kasutatud telefoni ei julge enam osta! Mõtlesin,et kui siis nokia 6xxx sseriast midagi aga kus sellistki saada, mis kindlasti ikka mõne aja veel korralikult toimiks.
              See T68i teeb jah lollusi... vahepeal kaotas osad numbrid telefoni mälust ära, siis tulid jälle tagasi ja nüüd teeb vahepeal mingeid ajuvabu helisid, muidu telefon nagu ok. Tegelikult ega need Nokiad-ki nii töökindlad pole. Sõbra 6310i käis ikka päris mitu korda enne hoolduses kui korralikult gprs-i jooksma sai!
              20+ aastat elfafoorumis

              Comment

              Working...
              X