Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

t28 probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

t28 probleem

Kas keegi oskab õelda mix telefon ütleb et paigalda õige kaart kuigi kui sisse lülitad siis tahab pin koodi paned selleära ja ütleb et paigalda õige kaart kuidas oleks võimalik seda ära saada niiet telefoni saaks kautada ???

kuigi keegi seda oma targa peaga n2ppinud just ei ole, siis pakun v2lja et tegemist on mingisuguse koodiga

seda, kas kood on peal saad vaadata minnes service menyysse trykkides telefoni >*<<*<* v6i siis lock menyysse trykkides <**<

parimat
    viirus
    hrrp://www.dialab.ee

Comment

Nüüd sain teda et on võrgus lukus seal on
      võrk lukus
      alamvõrk lukus
      sp lukus
      kinnistus lukus
      kuidas ma need lukud lahti saaks või kes teeks mul need lahti...

Comment

keegi on n2ppinud seda telefoni oma targa teadmisega v6i on ericsson oma tuntud headuses segi keerand eepromi area (teinekord ikka juhtub), sest nelja lukku muidu ei saa :

kui l6una eestis oled, siin v6in aidata

parimat
        viirus

Comment

Kahjuks olen tallinna lähedal jama ei tea mis sellega tehtud on kuna see anti mulle sain pildi ette ja töökorda aga nüüd on ainult lukud vaja lahti saada.Aga kui ma sind usaladan ja saadan postiga sinu kätte ja teed ära selle siis palju küsid selle eest või on äkki keegi tallinnas kes seda teeks..Kus kandis lõunas sa täpsemalt asud äkki juhtun ise sinna kanti..

Comment

2kki l2heks sujuvalt privaatvestlusele yle?

parimat
            viirus

Comment

Working...
            X