Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Telefon jamab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telefon jamab

Ostsin uue telefoni, helistades tundub, nagu oleksin kõne ajal kogu aeg arvuti või teleka lähedal, kuigi ei ole, kas keegi on sellise asjaga kokku puutunud....kas võib olla, et telefonil mõni seade minu teadmata töötab....näiteks pleier või muu selline.....telefon siis N72

Vs: Telefon jamab

Ei saa nüüd hästi aru. Kas kuuled helistmise ajal siis arvuti/teleka häält?

Comment

Ma arvan, et siin on mõeldud seda spetsiifilist heli, mida teeb raadio, telekas vm seade kui lähedalasuv mobiiltelefon mastiga suhtleb. Aga kui see heli kostub telefoni kuularist helistamise ajal, siis on kõige tõenäolisemalt tegu kehva/rikutud varjestusega.
      ...

Comment

Siis on teine teema jah..sul on siis õigus.

Comment

kas kõne vastuvõtja ei kuule sellist spetsiifilist heli? tavaliselt sellist heli kuuleb vastuvõtja mitte sina ise, järelikult kontrolli telefoni kellele helistasid

Comment

Mul eelmine telefon tegi seda heli..siis, kui ma ise helistasin. Kuid see lõppes, kui hakkas kutsuma. Kõne ajal viskas vahel uuesti.

Comment

Tuttav lugu, et mõnest telefonist häireid kuuleb. Hands-free'ga on mõnel telefonil asi päris hull.
              Konkreetne näide on minu Nokia 5500. Kui andmesidet saab veel kuidagi paraleelselt raadio või pleieriga kasutada siis rääkimine võib vahel võimatuks osutuda. Võimle juhtmetega palju tahad, ikka on hirmus "uuuuuuuu..." sees.

Garantiisse pole ma temaga jõudnud. Ilmselt polnud mõtetki, disainiviga. Nokia ise aga arvas, et ma peaksin softi uuendama...

Comment

Working...
              X