Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ekraani värvid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ekraani värvid

Tere!
    Kuna vaja uut telefoni, siis on küsimuseks ekraani värvide erinevus. Nokia pakub 16mln värvi vs SE 256k värvi. Ise olen SE pooldaja kuid see erinevus paneb mõtlema. Äkki on kellegi kogemusi?

Vs: Ekraani värvid

Tere

Vahe tuleb märgatavaks siis kui on plaanis vaadata filme. Kuna enamus filme on 24+ bitise värvisügavusega(ehk 16mln värvi ja ülesspoole), siis vaadates 16 bitise (oli vist, peast ei mäleta, aga mõtlen 250k värve) värvigammaga, siis SE ekraan hakkab pilti moonutama ja toone liitma ehk kui enne oli 10 erinevat tooni punast ühe kohapeal siis SE ekraanil kajastub vaid mõni üksik toon punast ja detailsem pilt jääb nägematta. Samas võib mõni aplikatsioon nõuda jälle rohkemat värvieraldust, seega kui on valida, siis võta NOKIA, kuna usun et nokial on pea samad funktsioonid mis SE-l

KUID SEE ON VAID MINU ISIKLIK ARVAMUS

Comment

Esmalt postitatud rixvill poolt
      Tere

Vahe tuleb märgatavaks siis kui on plaanis vaadata filme. Kuna enamus filme on 24+ bitise värvisügavusega(ehk 16mln värvi ja ülesspoole), siis vaadates 16 bitise (oli vist, peast ei mäleta, aga mõtlen 250k värve) värvigammaga, siis SE ekraan hakkab pilti moonutama ja toone liitma ehk kui enne oli 10 erinevat tooni punast ühe kohapeal siis SE ekraanil kajastub vaid mõni üksik toon punast ja detailsem pilt jääb nägematta. Samas võib mõni aplikatsioon nõuda jälle rohkemat värvieraldust, seega kui on valida, siis võta NOKIA, kuna usun et nokial on pea samad funktsioonid mis SE-l

KUID SEE ON VAID MINU ISIKLIK ARVAMUS
      väga hästi kirjutatud, aga palju tavaline inimene suudab eristada neid värve telefoni ekraanilt. Minu (vanal) SE'l on vist 176x220 pixlit (w810i). Filme saab vaadata, aga vaataks ikka nagu läbi lukuaugu.

Kui tooksid välja täpsemalt telefonid, siis lihtsam neid võrrelda. Pigem võtaks suurema ekraaniga telefoni, kui rohkem toonidega.

küll juba ot, aga olen kuulnud et kui tahad telefoni helistamiseks vali nokia. Kui tahad nuti/multimeediatelefoni, siis vali sony ericsson. (kui sony "ostis" ericssoni ära, langes algul tugevasti levi kvaliteet võrreldes nokiaga. Nüüdseks paranenud)
      Ise ostan küll arvatavasti järgmiseks telefoniks SE (olnud t68i->t100->w810i).
      Kuid see on ka ainult minu arvamus. Vali see telefon mis sulle meeldib.

Comment

Njah. Teemaalgatajale ütleks et too välja mudelid, ehk on siis lihtsam nõu anda. Värvieristamine on tõesti väga väike aspekt, mida telefonidel jälgida. Minul on näiteks telefon enamasti taskus või kõrvaääres. No kõrvale pole vahet kas on 65k või 16mln võrvi. Põhiline on ikka akukestvus, kõne kvaliteet ja kasutajale sobilikud programmid. Ütlen et mida vähem mõttetuid programme ja muid vigureid on, seda parem. Üks suurim pidur on ikka RAHAKOTT

Comment

Tänud vastajatele.
          Valikus oli muidu SE: http://www.emt.ee/wwwmain?screenId=e...terRefNum=none
          ja see http://www.emt.ee/wwwmain?screenId=e...lterRefNum=260
          Enne oli kasutusel K610i, millele polnud muidu midagi ette heita.

Comment

Working...
          X