Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Küsimused vanemate telefonide kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimused vanemate telefonide kohta.

Olen mobladega veel suht kogenematu ja seega otsustasin targematelt nõu küsida.
    Nimelt kogun vanemaid mobiile. Nendega on kaasas aga mingid softiprobleemid, eriti Siemensitel. Olen netis tuuseldanud ja otsinud programme. Igalpool soovitati Freiat. Aga see ei leia telefonigi üles. Äkki keegi teab, kes on nendega ennem jantinud, mõnda programmi või asja, milega on võimalik softe vahetada või viitsib kirjeldada asjade kulgu, mida peab tegema selleks. Tüüpiline viga Siemensitel - sisselülitades ei tee kas midagi või lööb ekraani siniseks ja käib "Bzzz" ja kõik.

Samas tahaks ka teada kust leidub telefonidele originaalsisu - pilte, helinaid ja java rakendusi, mis on telefonil kohe sees poest ostes..

Turvakoodi mahavõtmist.

Ootan asjalikku seletusi asjade kohta.

Vs: Küsimused vanemate telefonide kohta.

www.gsmservice.pri.ee selliste asjade jaoks kohe omaette foorum loodud, kiika ka sinna. Kuigi enamus topicuid on kummikute kohta.

Comment

freiaga suhtlemiseks vaja mitteoriginaalkaablit.edasi tuleb 55,60 seeria siemensitel teha testpoint.ehk avada telefon ja tavaliselt lõigata vastav trükirada läbi.siis saad teha unlock ja softida.mul võibolla isegi on üks kaabel tagavaraks.

Comment

Selge, aga äkki viitsid lähemalt seletada, kuidas ja milega need asjad liikuma hakkavad. Mis programe vaja ja värki. Ka kaablist olen huvitatud. Paljuga sa seda müüksid, kui raatsid.

Comment

Working...
        X