Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

    Selline soov oleks, et sünkroniseerida oma podcaste (mida tõmbab Juice) Nokia 5310 mälukaardile üle bluetoothi. Hea oleks kui asi toimuks automaatselt ehk nii kui moblaga bluetoothi range jõuan, alustab ise sünki.
    Olen sellist softi juba mõnda aega otsinud, kuid tulutult. Nokia PC suite Music transfer nagu midagi teeb, aga poolikult - nimelt ei näe ma millised failid on juba moblas ja pean kõike enne käsitsi võrdlema.
    Allkiri.

    #2
    Vs: failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

    Selleks kõlbab Nokia PC Sync. Ainuke paha asi on, et see oskab ikka veel ainult ühte kataloogi syncida. Nii et Juices pead podcastide kataloogi selle kataloogi alamkataloogiks tegema.

    Comment


      #3
      Vs: failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

      Ma ei tea, milles asi, kuid konkreetelt minul pc sync faile ei oska sünkida. Pakub ainult outlook expressi kontakte või siis Outlooki puhul kontakte, kalendrit ja todo-sid. Nokia PC suite on viimane versioon (7.x) ja mobiil on Nokia 5310.
      Leidsin ajutise lahenduse nii, et viskan mälukaardi koos lugejaga arvuti külge ning juice-s on allalaadimise kataloogiks pandud üks folder mälukaardil.
      Olen seda teemat korralikult googletanud ja ühtki töötavat lahendust pole leidnud. Erinevaid programme olen proovinud kümmekond...enamasti need lihtsalt ei tööta - jäävad rippuma, carshivad, ei suuda telefoniga ühenduda jne.
      Seega üleskutse tarkvara arendajatele - kuidas oleks väikese tarkvarajupiga, mis obex ftp kaudu võrdleks kahe kataloogi sisu ja kopeeriks pc-st mobiili puuduvad failid. Ei tohiks väga keeruline olla, mis?
      Allkiri.

      Comment


        #4
        Re: Vs: failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

        minu PC Suite suudab syncida ka foldereid... syncimise settingutest kõige viimane valik... telefon E51

        Comment


          #5
          Vs: Re: Vs: failide sünkroniseerimine üle bluetoothi

          eeldame, et windowsist jutt?

          Kui ainult faile vaja sünkida, kas siis näiteks totalcommander ei sobi? minuarust on selle igati asjalik sünkrobniseerimise vidin küljes.

          Comment

          Working...
          X