Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hädas ericsson t68i-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hädas ericsson t68i-ga

Kas keegi oskaks anda mingi aadressi kust saaks sony ericule värvilise tausta pildi.Mõne kobeda babe või nii

Wap-i kohta ma ei tea aga tasuta piltide saamise võimalus on järgmine. Otsi keegi kellel infrapuna või bluetooth-iga läppar või tavaarvuti. Siis tõmbad ericu kodulehelt spetsiaalse programmi, millega saad igasuguseid suvalisi pilte (arvutis olevaid)otse (läbi bluetooth-i või infrapuna) oma telefoni saata. Selle programmiga saad ka kohe pildi õigesse mõõtu ajada,et ta ekraanile sobiks! Mul isegi Win XP taust telefoni taustaks olnud ;D ... rääkimata igasugu muudest piltidest!
    20+ aastat elfafoorumis

Comment

Mul sama telefon, aga see ericssoni image editor miskipärast telefoniga ühendust ei saa. Samas GPRS üle sinihamba töötab ilusti. Ühenduse telefoni ja arvuti vahel teeb bluetooth serial port service. Kas on siin miski nõks?
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Mul sama telefon kasutuses ja infrapuna kaudu sai pilte küll vabalt telefoni saata. Tõenäoliselt kui sul pole installitud veel Mobile Phone Monitor for the T68 series siis proovi see ära installida ja proovi siis! Minu telefon ei tahtnud arvutiga läbi bluetoothi suhelda. Siis õnnestus kuskilt lugeda,et ericul tuleb enne telefonist lubada bluetooth ühendus alles siis on telefon arvuti jaoks leitav (nokia 6310i leidis arvuti kohe üles kui telefonil bluetooth sisse lülitada,ericssoni aga mitte). Proovi nii: pane bluetooth tööle siis vali menüüst seotud seadmed, sealt lisa seade,ja sealt edasi kas telefon alustab või telefon lubab setinguid... kuidagi nii ma peale pikka proovimist asja tööle sain!
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

kõigepealt vaatad pilte siit http://www.esato.com
          ja mobiili trükid http://wap.esato.com
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
          X