Kuidas saata SMS-i kindlaks kellaajaks? Kuidagi sai mingi koodiga saata, et saadan varem ära ja siis läheb kindlaks kellaajaks kohale!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
SMS-i saatmine kindlaks kellaajaks
Collapse
X
-
Vs: SMS-i saatmine kindlaks kellaajaks
EMT SMSC näiteks toetab selliseid prefixeid.
Elisa selliseid, aga mitte viivitust.
Tele2 ei paku mitte midagi.
Järele jäävad veel mingid kahtlase väärtusega SMSide saatmist võimaldavad lehed.
Või siis mingi proge telefonis, kui see juhuslikult juhtub uuem olema.
-
Sorry, et teemasse trügin, aga kas tõesti pole ühtegi töötavat lehte/programmi olemas, mis võimaldaks saata netist/arvutist SMSi ükskõik millisesse eesti võrku? Nu vähemalt EMTsse näiteks?
Oleks vaja automaatselt SMSe saata arvutist, aga vot ei näe muud võimalust kui AT käsud ja vana "tellis" appi võtta.
Teab keegi midagi?viimati muutis kasutaja Elektrik; 03 m 2009, 08:27.
Comment
-
Tellid endale EMT-st teenuse e-mail gsmile ja saad endale aadressi stiilis 372512345@emt.ee Sinna tulnud e-kirjad suunduvad automaatselt SMSina mobiilile, sõnumi pikkus on küll veidi väike (160 märki) ja sellest läheb veel saatja aadress ja subjekt rida kah maha.viimati muutis kasutaja klm; 03 m 2009, 14:08.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik pooltOleks vaja automaatselt SMSe saata arvutist, aga vot ei näe muud võimalust kui AT käsud ja vana "tellis" appi võtta.
Asi saab olema veidi robustne, kuid alles jääb iseleiutamise rõõm nii rauas kui softis. Ainuku puudus on vist see, et tagasisidet telefonist ei saa. Aga võid näiteks kindlustada selle, et sulle sisse smse ei tule, ja kui sa numbrit ei sheeri, siis ka keegi ei saa sisse helistada. Ja saadki primitiivsete toimingutega smse saata.Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Esmalt postitatud W@ldur pooltTee ise link PC mingi pordi ja vana kännuka mõneteistkümne nuppu vahele. Imiteeri näiteks LPT-st tuleva 1ga mingi klahvi vajutust.
Ise pidasin silmas seda, et SMS-ide vahendamise teenuseid pakkuvaid firmasid on mitmeid Eestis. Aga need eeldavad üldjuhul lepingu tegemist ning sõnumite eest tasumist (tariifid siiski üldjuhul odavamad kui telefonioperaatoritel). Näiteks saad oma sõnumi välja saata lihtsalt üle SSL-i HTTP või SOAP päringu tehes, kus siis defineeritud sõnumi sisu, saaja nr ning lepingust olenevalt ehk ka saatja nr (jah, sellega saab palju "nalja" teha, kui see võimalus valedesse kätesse usaldada)
Välismaiseid SMSC-sid tasub ka vaadata, kui sõnumite maht peaks osutuma suureks. Mõned operaatorid pakuvad Eestisse sõnumite saatmist poole odavamalt kui kohalikud vahendajad. Samas eeldab nendega lepingu tegemine tihtipeale ka mingit minimaalset sõnumite arvu kuus (näiteks 10 tuh)
Absoluutsele tõele ei pretendeeri aga sai 6 aastat tagasi välja töötatud ning arendatud B2B SMS lahendus, (kus muuhulgas oli võimalik luua ajastatud saatmisega sõnumeid) ning selle järelhooldusega tegeletud veel paar aastat. Siis puutusin teemaga tihedalt kokku, vbl nüüdseks on midagi muutunud.
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik pooltSorry, et teemasse trügin, aga kas tõesti pole ühtegi töötavat lehte/programmi olemas, mis võimaldaks saata netist/arvutist SMSi ükskõik millisesse eesti võrku? Nu vähemalt EMTsse näiteks?
Oleks vaja automaatselt SMSe saata arvutist, aga vot ei näe muud võimalust kui AT käsud ja vana "tellis" appi võtta.
Teab keegi midagi?
Comment
-
isms.ee on täitsa OK lahendus. Kusjuures asi mida tahan teha on lihtne.
Jookseb mul arvutis üks omakribatud (Delphis) soft, mis kogub teatud inffi või monitoorib midagi ning teavitab mind sellest SMSiga.
Väga suur + on neil veel see, et SMSe saab saata igasse võrku. Ka Elisa omasse.
Mul endal 99% ajast ikka ZEN moblas.
Kuna andmeid saadetakse harva, siis arvan, et sentide eest SMSide saatmine pole nagu probleemiks.
Tingimused on suht head neil. 25 EEKi eest saab nagu ma aru saan 30 sõnumit saata. See on ma arvan enamgi, kui küll.
Ainuke probleem on see, et vaja kuidagi üritada jälgida serveri või scripti tööd. Et saaks Delphis siis GET/PUTiga need sõnumid saadetud. Kui see ei õnnestu, siis tuleb leida teine lahendus.
Tänud nõuannete eest. Kui veel ideesid kellegil peas, siis olen neile avatud.
EDIT1: Kell on 3:12 öösel ja hetkel siis asi sealmaal, et saan juba ilma brauserita isms lehele sisse ja välja logida.
Vaikselt edeneb.viimati muutis kasutaja Elektrik; 06 m 2009, 03:28.
Comment
-
Sain siis öösel oma programmi valmis, progetud unise peaga 2 tundi, mis SMSe saadab.
Hiljem aga mõtlesin, et miks peab see nii keeruline olema.
Võtsin siis iSMS omanikuga ühendust. Kurtsin, et miks pole mul näiteks võimalik API-le ligi pääseda ja natuke "endamoodi" SMSe saata. Vastus üllatas mind.
"Küsiti mu andmed, ID kaart ja lubati kohe teha ärikliendi leping ning välja saata.
Ju mul siis veab. Ärikliendile on suht palju võimalusi antud. Proovin järgi.
Minule teadaolevalt, läheb proget ka hiljem niikuinii vaja, aga ta ei pea sel puhul nii palju tööd tegema, nagu praegu.
Igatahes programm on koos lähtekoodiga saadaval. Kellele huvi pakub, siis küsige.
Comment
Comment