Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SE w810i klemmid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SE w810i klemmid

Oleks tarvis Audio kaablit mainitud telefinile. Kuna pole õnnestunud hetkel kuskilt leida ja arvatavasti hinnad kah naertuväärselt kõrged on, siis mõtlesin, et tinutaks ise valmis, kuna mul paar otsikut üle.

Tarvis oleks mul siis klemmijoonist või kirjeldust nende paigutusest, edasi saaksin ise hakkama. Googlist pole veel leidnud.
    Samas on ka oodatud kõiksugu õpetussõnad ja nõuanded, sest ma et tea kas see "polt-on" värk on nagu ma arvan.

Vs: SE w810i klemmid

Kolmas tulemus Google pildiotsingust:

Comment

Suur suur aitäh!
      Kas tohib küsida mis otsingsõnu kasutasid?

Comment

Ma katsetasin korra ja sain ka kolmandalt tulemuselt õige asja :P kasutasin "sonyericsson handsfree pinout"

Lisaks foorumi otsing abiks http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=32269
        (Y)
        Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Esmalt postitatud AaduT poolt
          Suur suur aitäh!
          Kas tohib küsida mis otsingsõnu kasutasid?
          "SE w810i pinout"

Comment

Esmalt postitatud AaduT poolt
            Oleks tarvis Audio kaablit mainitud telefinile. Kuna pole õnnestunud hetkel kuskilt leida ja arvatavasti hinnad kah naertuväärselt kõrged on, siis mõtlesin, et tinutaks ise valmis, kuna mul paar otsikut üle.

Tarvis oleks mul siis klemmijoonist või kirjeldust nende paigutusest, edasi saaksin ise hakkama. Googlist pole veel leidnud.
            Samas on ka oodatud kõiksugu õpetussõnad ja nõuanded, sest ma et tea kas see "polt-on" värk on nagu ma arvan.
            Kui tahad, siis Tallinnas, Mustamäel võin sulle tasuta originaalkaabli anda (SE -> 2xRCA) Õlunaadi võib kah pakkuda

Comment

Working...
            X