Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

t65 ütleb "wrong sim"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

t65 ütleb "wrong sim"

telefon on töötanud ühe simiga 1,5 aastat ja kui nüüd panin teise sisse ütles wrong sim. milles asi?

telefon on sim lukus, muud midagi
    mis lukk peal on saad vaada kui sisetad klavidelt kombinatsiooni <**< v6i sisened service menyysse sisestades >*<<*<*

parimat
    viirus
    hrrp://www.dialab.ee

Comment

kas see sim lukk käib peale niimoodi, et telefon tunnistab esimese sisse pandud simi lihtsalt omaks, ilma et ta eelnevalt selle simi kohta midagi teaks?

eile hommikul oli see lukk seal peal, ja õhtul pannes selle kaardi, mida enne omaks ei tunnistatud sisse hakkas telefon kohe emt võrgus tööle.

on sellele mingi mõistlik seletus olemas?

Comment

sim'i kontaktid v6i ericssonidega kaasas k2iv arusaadamatu softi "koterman" mis teinekord ajab vihale kyll (vahel m6tled, et mida see insener kyll m6tles kui ta seda ericssoni v2lja m6tles) :

parimat
        viirus

Comment

Oman sama mudelit pool aastat ja tänaseks olen loobunud aru saamast, miks see telefon teeb seda mida ta teeb. Pole kah eriti mööda garantiiremonte jooksja. Loodan, et ta mul peagi ära kaob.

Comment

;D
            mul "oli" 2 n2dalat T68 millest sai T68i tehtud, aga eric on ikka eric (maice asi)

parimat
            viirus

Comment

T65 korjatigi sellepärast lõpuks ära et ta suutis elada ainult kindlate simmidega koos teistega oli tulemuseks täielik müstika

Comment

Working...
              X