Toiteplokk on olemas, aga probleemeks osutuvad erinevad telefonid, millel on klemme rohkem kui 2. Näiteks ühel Samsungil on 3, ühel Motorolal 4. Paraku ei leia eriti informatsiooni selle kohta, mida mingi klemm tähendab. + ja - on olemas, aga katsetused näitavad, et näiteks 3 klemmiga Samsung ei käivitu, kui ühendada talle sobiv pinge ning vool lihtsalt + ja - kasutades. Ilmselt (olen kuskilt kuulnud) tahab see keskmine klemm mingit voolu läbi takisti saada SIMi toiteks. Mõne telefoni puhul on küll pinge teada, aga voolu mitte. Keegi äkki asjadega rohkem kursis ning teab öelda, kuidas võimalikult valutult erinevate telefonide puhul hakkama saada, kui telefonis endas klemmide tähiseid ning pinget ja voolu märgitud pole? Ühtegi head veebilehte seni silma pole hakanud.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mobiilidele toite andmine otse toiteplokist
Collapse
X
-
Vs: Mobiilidele toite andmine otse toiteplokist
tänapäeva telefonid on vist eranditult liitiumi peal, seega pinge on kõigil sama 3,6(3,7)V, mis tegelikkuses tähendab pingevahemikku 2,9...4,2V. pm kõik selles vahemikus kõlbab, voolu tahavad nad erinevalt, aga 1A toitest peaks piisama ka kurjemale telefonile.
pole uusi telefone üritanud torkida, aga kasuta aku enda elektroonikat. pane akupoolsetele otstele miski 4V peale ja küll see elektroonika end ise telefonile siis tutvustab
-
100% kindel pole aga 3 klemm on vist temp andur vms. Ja see tundub suht sama olevat. Näiteks oli minu samsung 830 võus nokia 5140 akuga pildi ette võtma häda olukorras.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
4 klemmiga Motorola võtab pildi ette, kui ühendada ainult + ja - kõige äärmistele klemmidele. Samas ütleb, et vale aku. Kui läbi aku ühendada, siis ilmselt seda enam ei ütle, aga pole hetkel juhtmeid selliseks ühendamiseks.
Mis puudutab Samsungi, siis tema originaalakut mul pole. Võimalus oleks proovida hetkel mõnda 3 klemmiga Nokia akut ning ühendada juhtmed otse Nokia akult telefoni külge. Äkki isegi töötaks.
Comment
Comment