Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Keegi telefone remondib? N73

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Keegi telefone remondib? N73

Kas keegi teab kus remonditakse telefone või keegi remondib ise telefone.. Telefoniks on n73

Telefoniga juhtus nii et päeval töötas ja lambist jooksis nagu kokku.. pilt kadus eest ära kuid valgus jäi põlema..(display on must aga valgustus põleb). tegin restardi võtsin aku tagant ära ja proovisin uuesti kuid see ei aidanud..vist on soft kokku jooksnud.

Vs: Keegi telefone remondib? N73

vaata mingi nurgaalt kust päikest pole kas displaile tekivad kujutiste siluetid,
    kui tekivad teatud nurga alt siis peaks display persses olema.

Comment

kontakteeru kasutaja Etike89 -ga. Tema teostab sarnaseid töid, vb saab kuidagi targemaks. Tal on mingi teema ka, et teostab lihtsamaid jootmise ja arvutialaseid töid.
      Edu!
      It works better if you plug it in

Comment

No, jootekolvi käeshoidmise oskus ei tähenda siinjuures midagi olulist , telefon näppu ja remondifirmasse-tarkvara on hukas.
        Siin oli janar74 kes tegeles mobladega.
        -superradical-

Comment

Kahtlen et displai kaktki on sest ta ei tee seda algus hääldki.. kui display katki siis peaks ta seda häädlki vähemalt tegema..proovisin isegi et panen pin-koodi sisse aga ei midagi... ühesremondi firmas käisin tondil seal öeldi et on vee kahjustus...aga mu telefon pole vett saanud...
          ja üldse see katki minek oli naljakas. Hommikul helistasin veel ja järsku vaatasin et pilt on kadunud..telefon oli koguaeg autos.

Comment

Mul oli sama telefon, lihtsalt hakkas segast panema kuni ühel hetkel oli juhitamatu-klahvid ei reageerinud midagi, vajuta mida tahad-mitte ükski funktsioon ei töötanud, õnneks oli asi garantiiajal (tel. ei olnud veel aastat vana), läks operaatorfirma garantiiremonti, seal installiti tarkvara uuesti, juba poolteist aastat olen nüüd kasutanud teda ja pole ühtki probleemi olnud enam.
            Uued telefonid on keerulised-Vaatasin N95, operaatorfirma diiler kellelt olen ka enne ostnud telefone soovitas, et ei ostaks-ütles, et vähemasti need N95-d mis ta müünud on need kõik on mingi probleemiga tulnud tagasi-ei mäletanud ühtki tesit tel. mudelit.
            Viga pidi aga olema tarkvaras, tel. ise on ikka telefon, lihtsalt op. süsteem pidi olema saast.

Seda soolapuhujate juttu niiskuskahjustusest ei ole mõtet tõe pähe võtta-see on ilmselt kerge kasumi teenimiseks jutt, ütlevad, et näe "vahetasime selle lulla ja installisime op. süsteemi uuesti", tegelikult teevad ainult viimase ja küsivad pool telefoni omahinnast.
            Mul kah telefon ei saanud kusagilt vett ega miskit-ei ole kunagi ühtki kaotanud kuhugi isegi ja ei ole hoolimatu kõnetoru suhtes-niiskusega muret pole olnud.
            -superradical-

Comment

Tervitus,

Tavaline asi, Mis ma oskan õelda kirjelduse põhjal kui telefon üldse käima ei lähe, on telefonil 1,5V puudu(Vcore). Väike toiteregulaator TPS62311 kutu. Muidugi 100% kindel saab olla kui telefoni näeks
              Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Paistad Pealinna kodanik olevat, võid minu kätte remonti tuua.

Comment

Working...
                X