Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia5110

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia5110

mul on mälus, et kunagi müüdi nokia5110-le kõiksugu korpuseid ja nuppe, kirjusid ja piltidega ja igasuguseid ja nüüd on nagu pühitud maamunalt. Kas keegi teab, kust oleks võimalik saada?

Vs: Nokia5110

5110 suht vana mudel, neile poodidest vast raske juppe leida-võimalused on otsida taolise utiili müügikohtadest, teine võimalus on prügimäed , mis asja muidu sellele tel.le vaja on? Mul kah neid 5110 mõned siin vedelevad. Ühel oli mingi lillemustriline kest isegi ?!
    -superradical-

Comment

Ma olen kuskil turul küll näinud 5110 korpusi ja nuppe.
      Ja võimalik et keegi paarkorda aastas ka kuskil Soovis või Kuldses Börsis siukest asja müüb, näiteks 500.- ?
      Ma arvan et odavam oleks osta haamer, kui naelu vaja seina taguda...
      Aga ega prügimäelt otsimine ka paha mõte pole, või äkki muuseumist.
      Tegelt mul üks siukene alles ja töökorras, slim akuga isegi...
      Mul endal umbes 25 mobiiltelefoni olnud ja 5110 on suht hea asi muidugi aga ega ma sellega ülemäära rahul ka polnud...on paremaid...

Comment

Esmalt postitatud -JFC- poolt
        Ma olen kuskil turul küll näinud 5110 korpusi ja nuppe.
        Ja võimalik et keegi paarkorda aastas ka kuskil Soovis või Kuldses Börsis siukest asja müüb, näiteks 500.- ?
        Ma arvan et odavam oleks osta haamer, kui naelu vaja seina taguda...
        Aga ega prügimäelt otsimine ka paha mõte pole, või äkki muuseumist.
        Tegelt mul üks siukene alles ja töökorras, slim akuga isegi...
        Mul endal umbes 25 mobiiltelefoni olnud ja 5110 on suht hea asi muidugi aga ega ma sellega ülemäära rahul ka polnud...on paremaid...
        Naelte seinatagumiseks ta ei sobi, ehk kingsepale sobib haamriks aga suuremat naela temaga lüüa ei kannata. On ta tõesti nii haruldane juba?
        Mina paneks 5110 tegelikult ka ühe parimale staatusele, 3. koht oleks tema.
        1. saaks 6310i, 2. 6210, esimene on pommikindel, sellest võib autoga üle sõita ja sellega ei juhtu midagi-reaalselt ära proovitud, teisekoha väärilisel läks display ainult katki, muidu töötas ikkagi.
        Aga mul kah vanu moblasid ikka on mõnedkümned, 51-sid on päris mitu, ja juppe kah neile peaks olema peoga.
        -superradical-

Comment

mul ämmal siiamaani töötab 6110.suht lollikindlad telefonid need 5110-6110-6210-6310.mingeid vanu korpuseid nägin Pärnu suures maximas.
          tõenäliselt kellelgi veel neid vanu asju vedeleb.

Comment

Uus must 5110 korpus 100.-, helista mulle kui huvi on.

Comment

Kas oleks reaalne panna 5110 tavalise aku sisse uuema aja liitium aku?

Comment

Esmalt postitatud fomoco poolt Vaata postitust
                Kas oleks reaalne panna 5110 tavalise aku sisse uuema aja liitium aku?
                Ni-MH akusi enam sellele pole müügis ehk kõik akud mis sellele on - on li-ion akud
                uut, asendusakut mahutavusega 1300mAh saaks pakkuda 7.-/tk
                MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
                M: Mobiilile peakomplekte,auto/toalaadijad,datakaablid,akud,ekraane(lcd),puutepan eele,kuulareid,kõlareid jne...küsi lisa!

Comment

Working...
                X