Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

6sõnumite maht 3310's

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

6sõnumite maht 3310's

mul selline probleem et mul nagu 3310 tele2 lepinguga ja telefoni mahub ainult 8 sõnumit!kuidas seda viga parandada annab??+ja palju see maksma läheb???

mingi partii tuli välja sellist praaki. äkki annate softi versiooni ja tootmis kuupäeva

Comment

minu arust kui teha 3310to3315 siis tuleb ka juurde sms malude kohti kui kaart seda lubab
      55637792

Comment

huvitav, mul tükkmaad vanem mudel aga kõik korras.

mul 2 tuttaval oli ka sama jama aga nad müüsid tel lihtsalt maha. usun ka et softi muutmine peaks vea parandama.

kui tel tele2 ostetud ja garantii kehtib, äkki küsid sealt mis nad ütlevad. oma koodi võtavad nad igatahes aasta möödudes tasuta maha, vähemalt minul võeti

Comment

ei noh see kaardi asi ka ikka junt mul kah oli kunagi tele2 ja läx aind 8 sõnumit aga ostsin simpeli siis läx 15 sõnumit
          NOKIA 3410 Hacking

Comment

asi on vist pigem sim-kaardis kinni, kui traadis. kaart toimetab oma. pista kaart teise aparaati ja proovi siis. ju selle kaardi peal on mingi asi millegi arvelt võetud.

Comment

no minu tele2-e kaart võimaldab igatahes 30 sõnumit talletada kaardile, aga ma kasutan enda telefoni oma ja sinna läheb mul neid 150 ;D

Comment

lol...sa mõtled äkki telefoniraamatusse nimesid...150 sõnumit...se on ju võimatu!!!!
                NOKIA 3410 Hacking

Comment

point selles, et mul ple 3310 :P

Comment

kusimus oleks mis telefon see on sul ega 8000 seeria :
                    55637792

Comment

6. seeria ja kui täpsem olla, siis 6310

Comment

ma ostsin aprill 2002 telefoni ja siiani pole qsm lukku maha võetud ja garantii vic ka enam ei kehti
                        no ega nad niisama sul seda maha ei võta, sa pead ikka ise tele2-e esindusse minema ja seda paluma! :

Comment

mu 6210-sse mahub 200 sõnumit, mai tia kas see ongi neil nii või :-/

Comment

endal sama traat, mis marguz´il, siga suur sõnumimälu telefonis endas. egas muugi lahja ole, ise lappan sellega internetti. :Pkui räägi rika01, milles iva seisneb, et vaid 8tk 3310-s. tekib juba väike huvi. tean, et olen kunagi eelmise aasta alu saanud tele2-st sellise halli sim kaardi, millel 120 nime kohta. oli teine vaid prooviks, levi oli kehva, ostsin vaid kaashäälikute paketi vist. 8)

Comment

aga vott 7110...yle prahi...sõnumeid mahub 300...kalendrimärkeid oli kaa vist 300...nimesid ja numbreid aga 1000...väga hia fööön...
                              Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

Working...
                              X