Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tundmatu telefoni nr. ahistab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tundmatu telefoni nr. ahistab

Mul E51 telefon ja väga okilt töötab "blacklist" proge, listi pandud saavad aint kinnist tooni. Vajadusel saab ka kiigata mis numbreilt on helistatud, blokitud kuna ja kuipalju kordi.

A.

Sorry tcumen jõudis ette selle symbian variandiga.

Comment

Aga kas see operaatori poolt sulgemine töötaks ka SMS-de puhul? Mulle mingi vanamutt (helistasin, et mis case on ja järeldus, et mingi seniilne vanamutt) saadab kord või kaks korda kuus tühju sõnumeid, nii on toimunud viimased 2a umbes juba...Aprill-mai oli vaba, siis hakkas jälle juunis, juulis...-täiesti tühjad sõnumid, mitte sõnagi. Pole ühtki sõnumit kustutanud veel sest mälu nagu on-saaks isegi vaadata kuna esimene tuli. Siiber hakkab saama vaikselt sellest, mutt ise raiub nagu rauda, et tema pole saatnud-kes siis?

Tuleb vist tel. näppi võtta ja minna operaatori juurde. On sest sõnumite puhul abi?
      -superradical-

Comment

salajane austaja siis sul .mul endal kah vana telefon saatis sõnumeid inimestele kes olid telefoni raamatus esimesed ja ühendas ennast mobiilse netiga siis sai esinduses käidud ja sai korda.

Comment

Heh, siis kui kord helistasin, et saada teada kes see on siis niisugust tegelast minu tutvusringkonnas ei eksisteeri- //austaja// , vanamutt-leppigu juba olukorraga, et on korvi saanud.
          -superradical-

Comment

SMSide kohta tean juhust kus inimesele saadeti päevas mingi 9..10 messi. Kõik operaatorilt endalt. Telefon (N3310) ütles nii ja seda ka et messi vaadata ei saa. Kustutada sai ainult ükshaaval (kustuta loetelu ütles OK aga ei teinud midagi). Operaator väitis et viimane mess saadeti aastaid tagasi!? Peale pikka vingumist messid järsku lakkasid. Arvatavasi on ka jaamas erroreid, progejatele ei taheta vist maksta või siis nõuda...
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tühjade sõnumite koha pealt on endal ka kogemusi. Asi oli (ja on) siis selles, et inimene (eelmine generatsioon ja tehnikakauge) ei suuda moblast aru saada. Klõpsib niisama nuppe ja kui seal miskit nuppu 4-5x järjest vajutada saadki sõnumi ära saata ja seda vist esimesele numbrile telefoniraamatus. Äkki sul sama lugu.

Comment

Helistasin, et mis case on, et kellega tegu-minu tutvusringkonnas pole niisugust inimest.
                Kui peale seda veel sõnumeid tuli siis mitme kuu jooksul, viskas üle juba natuke ja helistasin uuesti, et mis case on.
                Mutt raius nagu rauda, et tema pole saatnud, ma ütlesin, et kui niisugune nr. on siis kustutagu ära, et ma teda ei tunne jne., et juba tüütu on...
                Läks üsna ülbeks siis ütlesin ka mis ma asjast arvan, ikka tulevad sõnumid. Viimane tuli 7.juulil, jaanipäeval on kah üks tulnud ja siis juuni alguses-pooled sõnumeist on sealt nr.-lt tulnud Telefonis u. 300 sõnumit ja paljud neist on tühjad ja ühe nr-ga .
                Nüüd pole enam pool aastat helistanud, lootusetu juhtum tundus. Peaks helistama veel ja ennast kah välja elama .

Võimalik, et nr. oli enne kellegi teise oma-huvitav aga, et nr mul olnud juba u.4a, alguses aasta jooksul kindlasti ei olnud ühtki sõnumit sellelt nr.-lt.
                -superradical-

Comment

Working...
                X