Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 3310 ja li-Ion aku

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 3310 ja li-Ion aku

Kas see isend(3310) suudab Nokia 3200 3,7V Li-Ion akut laadida?
    Originaal aku oli see NI-MH. Telefon ise igaljuhul toimib uue akuga, kuid kas keegi oskab öelda, kas ka laadida seda ilma akut rikkumata suudab?
    Kui ei, siis peaks teises telefonis laadima.

Vs: Nokia 3310 ja li-Ion aku

Ehk siis tahad 3310-ega laadida 3200 akut (vist BLD-3).
    3310 originaal Ni-MH...? aga oli ka Li-ion akud 3310 jaoks.
    Aga 3310 on ise ju jõle energia söödik...
    viimati muutis kasutaja -JFC-; 30 m 2009, 19:59.

Comment

Võid vabalt laadida. 3310 on jube söödik jah aga omast kogemusest võin õelda, et laadides akut välja lülitatud telefoniga on aku vastupidavus pikem
      Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Lihtsalt häda selles, et 3200-l kadusid nupud ära ja vaja sellist telefoni, millest kahju poleks kui ära upub või katki läheb, metalli puru saab vms. 3310 oli ainuke, mis mul oli. Energiat sööb ta jah See on praegu ajutine lahendus kuni teisele uued nupud leian.
        Lihtsalt tahtsin kinnitust, et see isend uut akut laadida suudab.

Comment

Vabandan et teemasse natuke teise küsimuse poetan, aga ma ise ei pidanud küll 3310-et eriti energia söödikuks, kas uue akuga nädal aega kasutada on vähe siis? ma seda originaalakut Ni-MH akut ei mõtle, vaid neid tavalisi 1200 seid Li-ion akusi. ise pole proovinud küll mitu tundi see järjest helistada kannatab, aga mul pole ükski muu telefon eriti kauem kui nädal pidanud ja isegi siis ei viska mitte pilti tasku vaid mõned pulgad on jäänud, üks või kaks, oleneb kui tihedalt helistada. muidu ma nii tihe helistaja pole, aga ma arvan et mulle on seda küllalt.
          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Working...
          X