Oleks selline küsimus ,et mida annaks selise telefoniga teha nagu ericson ga628 ,et kas sellele oleks võimalik uut softi panna või no valgustsut muuta ja veel igast. Seisab üks sellin ,et võiks proovida igasugust värki selle peal. Uut nagu ei tahaks kohe rikkuma hakata. Ja mis kaabel selle jaoks peab olema nagu ma tean data kaabel seda teha ei saa.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ericsson ga628
Collapse
X
-
Oleks selline küsimus ,et mida annaks selise telefoniga teha nagu ericson ga628 ,et kas sellele oleks võimalik uut softi panna või no valgustsut muuta ja veel igast. Seisab üks sellin ,et võiks proovida igasugust värki selle peal. Uut nagu ei tahaks kohe rikkuma hakata. Ja mis kaabel selle jaoks peab olema nagu ma tean data kaabel seda teha ei saa.
-
heh ei kavatsegi müüa palju ma ikka selle eest saaks 50 raha
ja palun keegi võiks tõesti natukew juhatada!
Kui natuke rohkem viitsimist on, siis saad sealt seest fläshi välja meelitada, seda ymber kirjutada ja uuesti telefoni saata, aga see on ypris keeruline ettevõtmine, just see flashi modimise osa.
Kyll aga saad selle mobiiliga teha miski mobiilse kontrolleri. Näiteks keevitad sinna kylge väikese skeemi, et siis mobiiliga kodus kyttet sisse-välja lylitada, või saad autole distants käivituse teha. Igasugu lõbusaid asju saad niivisi korda saata.
Comment
-
hhmm kas siis on võimalik ka raadio sellega sisse lülitada ja selliseid asju võimalik teha?
Ja kui kas sellel peab siis kaart ka sees olema ja no jah ültse võiks natuke lähemalt selgitada!
Comment
-
oki siis kui ma tahan sellist asja nagu ,et raadiot telefoniga sisse lülitada. Kuidas seda teha?
Nyyd kui oma telefoniga helistad kontrolleri telefoni peale, siis toksid numbri kombinatsiooni sisse, mispeale edastatakse teisele telefonile DTMF toonid, teine telefon karjub need välja HF august, dekooder teeb need signaalid bitijadaks, ja selle biti jada peale tõstab PIC oma pordi A esimese biti olekusse "1", seepeale lylitub transi kaudu relee sisse, mis yhendab raadio vooluvõrku.
8)
Comment
Comment