Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

inverditud displei

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oleneb kilest - gameboy kilega sain tumesinise tausta ja heledad numbrid, ühe teise mängu kilega sain helerohelise ja tumedad numbrid. Kõige ilusam hoopis nii, et jätad kile muutamata, paned valge display valguse ja display alla normaalse taustapildi.
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

aga 3310 puhull kuidas seda kile teema teha,et taustr mustaks,kus see kile on,kus pool displeid,ning on seda raske ise teha ve.

Comment

Originally posted by rosco@May 8 2004, 13:34
        aga 3310 puhull kuidas seda kile teema teha,et taustr mustaks,kus see kile on,kus pool displeid,ning on seda raske ise teha ve.
        no mina tegingi oma 3310 sellist asja: 1)mine poodi ja osta 2110 displei(millega saad pool telefoni kaasa), maksab kuskil 50 eeku 2)kaku telefon lahti. see plekist kaitse tuleb sealt displei äärte pealt ära saada aga niimoodi et saab ka pärast tagasi panna ta sinna ja mina võtsin igaksjuhuks kruvidest kah lahti. 3) kaku vana kile ära ja ära displei peale mustust aja juhul kui liim displei külge jääb , sest muidu jääb see sitt sealt kõik näha 4) nüüd kaku 2110 displei kile ära. vaata kuidas pidi sa ta paned ja lõika ta parajaks 5) nüüd pane see parajaks lõigatud kiletükk sinna displei peale ja katsu seda nii teha et õhumulle alla ei jääks muidu jääb päevasel ajal need mullid näha(pimedas neid mulle näha pole aga ikkagi parem kui neid ei oleks) 6)nüüd proovi see plekitükk sinna äärte peale tagasi toppida(mina ajasin nõela tule kohal kuumaks ja sulatasin plastmassiga ta sinna külge tagasi) 7) kruvid kinna ja korpus külge ja ongi olemas.
        (mina ei vastuta tagajärgede eest juhul kui sa peaksid piisavalt kobakäpp olema ja sellega mitte toime tulema)

varsti teen taolist asja ka eerikupoeg T200-ga millel valge taustavalgus(üritan pilti kah teha)

EDIT:2110 displeid ei pea tingimata poest ostma. piisab ka vanast 2110 telefonist mille saad mõne tuttava käest kindlasti odavamalt kui mitte tasuta. mina lihtsalt ei viitsinud seda telefoni kusagilt otsima hakata.

Comment

Originally posted by mtts@May 8 2004, 12:18
          varsti teen taolist asja ka eerikupoeg T200-ga millel valge taustavalgus(üritan pilti kah teha)

anna siis teada, kuidas õnnestus...
          endal mul t200 sinise valgusega... äkki saaks sellel raipel kah ära invertida ?!
          ja muidu tol moblal ju mingi 4 tooni vms (mingid hallid toonid erinevad) et kas need kaovad siis ära või?
          Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Originally posted by Vocah+May 9 2004, 19:39--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Vocah @ May 9 2004, 19:39)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mtts@May 8 2004, 12:18

endal mul t200 sinise valgusega... äkki saaks sellel raipel kah ära invertida ?&#33;
            ja muidu tol moblal ju mingi 4 tooni vms (mingid hallid toonid erinevad) et kas need kaovad siis ära või? [/b][/quote]
            selle kohta ei oska ma nüüd midagi öelda sest see eerikupoeg pole veel minu käes(tallinnas paranduses). mis 4-jast toonist sa räägid äkki saad natuke täpsamalt öelda? ja kas keegi oskab mulle öelda kust tartust selleks otstarbeks selle kuusnurk kruvikeeraja osta saaks?

Comment

Originally posted by mtts+May 9 2004, 22:25--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mtts @ May 9 2004, 22:25)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
              Originally posted by Vocah@May 9 2004, 19:39
              <!--QuoteBegin-mtts
              @May 8 2004, 12:18

endal mul t200 sinise valgusega... äkki saaks sellel raipel kah ära invertida ?&#33;
              ja muidu tol moblal ju mingi 4 tooni vms (mingid hallid toonid erinevad) et kas need kaovad siis ära või?
              selle kohta ei oska ma nüüd midagi öelda sest see eerikupoeg pole veel minu käes(tallinnas paranduses). mis 4-jast toonist sa räägid äkki saad natuke täpsamalt öelda? ja kas keegi oskab mulle öelda kust tartust selleks otstarbeks selle kuusnurk kruvikeeraja osta saaks? [/b][/quote]
              nagu vaata, mitte ei ole värviline, vaid on "mustvalge" st nagu on olemas must, tume hall, hall ja helehall + siis veel lihtsalt taust...
              Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Nu sain kah enda 3310 displei värve vahetatud,aga kuna võtsin mingi elektroonikamängu kile siis tuli seda ainult 45 kraadi pöörata 90 asemel ja jäi sihuke sheff tume sinine valges ja pimedas matt must kui oleks 90 kraadi keeranud siis oleks kõik sama jäänud.

Comment

Originally posted by mtts@May 8 2004, 12:18
                  1)mine poodi ja osta 2110 displei(millega saad pool telefoni kaasa), maksab kuskil 50 eeku
                  millises poes saab 50 krooniga?
                  ...

Comment

Originally posted by contramortem+May 16 2004, 14:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (contramortem @ May 16 2004, 14:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mtts@May 8 2004, 12:18
                    1)mine poodi ja osta 2110 displei(millega saad pool telefoni kaasa), maksab kuskil 50 eeku
                    millises poes saab 50 krooniga? [/b][/quote]
                    tartus kauburi kaubamaja vastas on ühes hoovis telefoni pood ligi pääseb ka vaksali täna poolt see nagu seal läbikäigu juures(vaksalist riiale sealt majade vahelt üks kollane maja) eks ma katsu täpse aadressi järgmise nädala sees välja uurida. kui juhtud tartus elama siis saad vast aru millest räägin aga kui sa tartust ei ole siis ära hakkagi nuputama mida see tekst tähendama peab.

Comment

Originally posted by mtts+May 16 2004, 14:55--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mtts @ May 16 2004, 14:55)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                      Originally posted by contramortem@May 16 2004, 14:11
                      <!--QuoteBegin-mtts
                      @May 8 2004, 12:18

millises poes saab 50 krooniga?
                      tartus kauburi kaubamaja vastas on ühes hoovis telefoni pood ligi pääseb ka vaksali täna poolt see nagu seal läbikäigu juures(vaksalist riiale sealt majade vahelt üks kollane maja) eks ma katsu täpse aadressi järgmise nädala sees välja uurida. kui juhtud tartus elama siis saad vast aru millest räägin aga kui sa tartust ei ole siis ära hakkagi nuputama mida see tekst tähendama peab. [/b][/quote]
                      Ei ela jah Tartus, ma ikka põline tallinlane. Aga aadressi võid ikka anda ja ega see kirjeldus ka üleliigne pole. Eks suve joogsul juhtun kindlasti Tartusse, siis astuks läbi.
                      ...

Comment

N3310 ekraani saab ju softiga ka invertida... või ei sobi see variant?

Comment

jama kurat ei tule seda eerikupoega ikkagi mulle niiet ei hakka modima kah teda mitte. mingi võimalus tglt veel on aga see umbes nii aasta pärast kui sedagi.

Comment

Kel väga seda display kilet vaja, siis nendele võin pakkuda 7110 display&#39;d, see suht suur, niiet kilet peaks jätkuma kõiksugustele fuunidele. Ise olen ühel 3310&#39;l sama kilega pildi invertinud ning asi jäi väga hea.

Comment

Working...
                            X