Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

inverditud displei

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

inverditud displei

katsetasin kodus stopperi peal sellist asja:
    *tõmbasin stopperi displeil kile maha
    *võtsin 2110 displei kile, panin selle stopperi displei peale nii, et taust oli must ja numbrid valged.

Küsimus selline:

Proovisin sama teha ka telefoniga (SE T100), aga musta tausta kohe kuidagi ei saa (mitte mingi nurga alt), sain lilla tausta ja kollakad tähed.

Kuidas saax telefonile musta tausta?

Kuidas saax telefonile musta tausta?
    Võtad selle sama telefoni "displei kile" ja keerad teist pidi.

Comment

proovitud - ei aidanud :-/

Comment

kui mu malu ei peta siis se t100 on tausta valgustus sinine mis siis veel tahta ma arvan et tausta valgustus tuleb ka veel ara vahetada
        55637792

Comment

kui mu malu ei peta siis se t100 on tausta valgustus sinine mis siis veel tahta ma arvan et tausta valgustus tuleb ka veel ara vahetada
          Jee rait vahetame sinise valgustuse musta valgustuse vastu ;D

Lihtsalt tavaliselt telefonil on taust läbipaistev ja tekst mitte läbipaistev. Kile keeramisega tekitatakse vastupidine olukord, ehk siis taust ei ole läbipaistev (must) ja tekst on läbipaistev ehk siis sinine.

Aga miks sul see kile keeramine ei fungand ? Jama võib olla selles et see nn õige kile on LCD peale kinni kleebitud ja seda sa lahti ei saa. See kile mida sa päaregu keerasid on mingi suva kaitse kile. Kas selle kile eemaldamisel ikak LCD pealt pilt kadus ära ? Kui ei kanud siis on see vale kile.

Comment

valgustuseta on ka taust lilla.

selle nn õige kile ma kiskusin lahti (selle eemaldamisel kadus pilt ära jah), kiskusin tetrise displei kile ka maha, aga mitte mingi nurga all ei saanud musta (katsetasin seda ka 2110 displei peal - sama lugu) võtsin sama kile proovisin stopperi peal ja ilusti sain musta tausta.

Võibolla on telefonide LCD siis tiba teistsugune, kuigi keegi kuskil mainis, et sai 8210-le musta tausta.

Comment

valgustuseta on ka taust lilla.

selle nn õige kile ma kiskusin lahti (selle eemaldamisel kadus pilt ära jah), kiskusin tetrise displei kile ka maha, aga mitte mingi nurga all ei saanud musta (katsetasin seda ka 2110 displei peal - sama lugu) võtsin sama kile proovisin stopperi peal ja ilusti sain musta tausta.

Oot oot, mis see tetrise kile siia puutub ? Ikka seda sama kilet keerad mille telefoni displei pealt maha kiskusid.

Comment

selle sama kilega ei saanud ka musta ja pealegi ei olex see kile tervet displeid ära katnud, kui ma ta pikuti olex keeranud...

Comment

selle sama kilega ei saanud ka musta ja pealegi ei olex see kile tervet displeid ära katnud, kui ma ta pikuti olex keeranud...
                  Mikx pikuti ? See pool mis enne oli all(vastu LCD'd), selel keerad yless.

Comment

enne kui ma tetrise kile peale panin proovisin ma kõiksugu variante - vist isegi seda .........

Comment

enne kui ma tetrise kile peale panin proovisin ma kõiksugu variante - vist isegi seda .........
                      siis ei jää muud yle kui harjuda vaatama tumedat trexti heledal taustal

Comment

ei, ma jätsin lilla tausta ja kollakad tähed

Comment

a mismoodi selle "kile" sinna teispidi kinnitada saab?ta ei kleepu ju.peab see üldse kinnitatud olema?

Comment

peab see üldse kinnitatud olema?
                            Ei pea kinni olema. Peaasi et ta sealt jehhat ei tõmba.

Comment

kas nii eu ole võimalik et vana kile alt ei võta vaid paned teistsuguse peale

Comment

Working...
                              X