Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SE w660i probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SE w660i probleem

Mure siis järgmine,et tõmbasin netist programmi nimega " Sony Ericsson PC Suite 6.0 " Lükkasin kaabli taha ja viskas mingi uuenduse ette. Ilmselt ta uuendas telefoni seadeid või midagi sellist. Peale seda hakkas telefon segast peksma. Nüüd näitab sellist kõrvaklapi ikooni üleval koguaeg,vahepeal kaob ära ja tuleb uuesti tagasi. Sellel ajal kaob telefonist heli ja klahvivalgus hakkab põlema nagu "tõusvas ja laskuvas" voolus . Äkki kasutaja Janar74 mäletab seda telefoni,ma kunagi tõin ta sulle parandada.Oskad äkki nõu jagada?

Vs: SE w660i probleem

Tere,

Ikka mäletan. See viga täiesti konkreetne niiskuskahjustus. Kontrolli ise HF`i pistiku kontakte või võta minuga ühendust. Sümboolse tasu eest saame ta jälle korda

BR Janar
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Vs: SE w660i probleem

Esmalt postitatud janar74 poolt
      Tere,

Ikka mäletan. See viga täiesti konkreetne niiskuskahjustus. Kontrolli ise HF`i pistiku kontakte või võta minuga ühendust. Sümboolse tasu eest saame ta jälle korda

BR Janar
      Huvitav,pole nagu üldse niiskust saanud,olen telefoni hoidnud korralikult. Ma üritan nood kontaktid üle vaadata.Kui ei saa hakkama helistan sulle selle nädala sees.

Comment

Working...
      X