Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kruvi otsin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kruvi otsin

Nimelt jäi K850i korpuse vahetuse käigus kadunuks 1 nr5 torx kruvi.
    Äkki kellelgi vedeleb neid kodus lademes ja viitsib mulle kirjaga saata või mustamäel kätte anda ? Võtaks neid lausa mitu .
    Kruvide otsimise, margi ostmise jne.. eest annaks mingi vaevatasu kah

Ja õpetuseks järgmitele põvkondadele - kui parketti vahetate, siis pange kohe põrandaliistud kah paika.

Vs: Kruvi otsin

Kruvimaailmast on neid Torx-e võimalik tellida-mine küsi huvi-pärast, et palju need ka maksavad .
    -superradical-

Comment

Mõttetu kuskilt tellima hakata, käi kuskilt kohalikust moblaremondist läbi ja küsi.

Võibolla saad ühe aitäh eest.
      See tellimine läheb Sul kalliks maksma.

Ühe väikse kruvi alla koidulaid loopida, mõttetu ju?

Comment

Kallis on jah, vaevalt, et moblaremondid neid "aitähh" eest jagavad-taolised ajad on juba ammu otsa saanud. Ma oma LM võimu jaoks ajasin TORX-e taga, muud võimalust ei ole kui tellimine, Kruvimaailmas pakuti, igaljuhul olid sigakallid, 100tk oli miski 60€+km.
        Isegi netis otsimine jättis suht tulemusteta, ilmselt need TORX-id ongi veel kallid kuna neid suvalise kodumasina küljes veel ei kasutata.

Tegelikult on analoog olemas-palju odavam on sisekuuskantpeaga (hexagon ).
        -superradical-

Comment

Võivad jagada küll "aitäh" eest. Ühest kruvist vast kahju pole, iseasi, kui neid peotäis vaja. Kunagi andis mulle üks arvuteid müüv firma tasuta kruvisid, millega saab lisakaarte korpuse külge kruvida.
          Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Remondist küsida muidugi võib...
            Ma küll ei tea kas sony ericssonidel on need kruvid standardsed...kui on siis
            oleks üks lahendus osta kellegilt mõni surnud mobiil, millel siis samad kruvid, mõni ehk annab 25 eegiga ära mõne sellise...
            http://hparchive.com/
            https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

tegelikult on mul savi, millise peaga see kruvi on, lihtsalt ei leia kuskilt nii pisikest

Comment

Uuri kasutaja Janar74 käest, tema tegeleb mobiilidega, ehk on tal ka sobivaid kruvisid mõnedelt laipadelt saada.
                Condemn the hive.

Comment

Leian küll mõne kruvi, aitähi eest võin ära anda Võta ühendust.
                  Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Working...
                  X