Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3310 ne modimisega seotud küsimused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3310 ne modimisega seotud küsimused

1.Kui telefoni soft on 5.47 kas siis saab f/mbus kaabliga ja knokiga convertida 3310 ne 3315neks?
    2.Kas f/mbus on lihtsalt fbus ja mbus ühes kaablis voi on see mingi eraldi asi?
    3.Palju maksab 3310 ne flash kaabel millega saab softi vahetada?
    4.f/mbus kaabli ja logomanageriga saab saata telefoni helinaid? tekkis siis küsimus et need mis ma sinna saadan pole just eriti vahet kas ma trükin käsitsi need helind voi saadan sest kvaliteet on sama? kui midi võtta logomanageri ja sealt kuulata siis kuuleb mingit jama sealt kui see saata telefoni tuleb telefontist täpselt sama jama välja[helin]?
    5.On mingi programm vms et kui tõmban netist mid faili mis on tegelikult selline mida saab rahaeest tellida, kas siis on mul võimalus see midi panna nii telefoni et ta mängiks samamoodi nagu tellitult?
    6.Kas f/mbus kaabliga pole mingit võimalust telefoni flashida?
    7.Sujuvalt kustuvad tuled nagu ma olen aru saand saab mbusiga?
    8.Mida f/mbus kaabliga peale imei muutmise, logode helinate saatmise,lukkude lahti tegemise veel teha annab?

1.alates versioonist 5.47 saab koigil
    2.on nii fbus/mbus koos kui ka eraldi
    3.mul on uks annan 400-ara
    6.ei ole
    7.sujuvalt kustuvat valgust saab modida flashis ja siis flashida see telefoni
    55637792

Comment

7.sujuvalt kustuvat valgust saab modida flashis ja siis flashida see telefoni
      Äkki räägid asjast eesti keeles, või vähemalt nii, et sellest saaks aru ka vähe lihtsam inimene :

Comment

3.Palju maksab 3310 ne flash kaabel millega saab softi vahetada?

Vaata Tevalost - peaks midagi 200.- kanti olema.Pealegi,kui on olemas telefonipoolne jupp(on siuksed 2-s osas kaablid)siis peaks veel odavam olema.

4.f/mbus kaabli ja logomanageriga saab saata telefoni helinaid? tekkis siis küsimus et need mis ma sinna saadan pole just eriti vahet kas ma trükin käsitsi need helind voi saadan sest kvaliteet on sama? kui midi võtta logomanageri ja sealt kuulata siis kuuleb mingit jama sealt kui see saata telefoni tuleb telefontist täpselt sama jama välja[helin]?

Kui jama on juba Logomanageris,siis on juba originaalfailis midagi valesti,või on see vales formaadis.
        Midi sobib ju LogoManagerile ilusti?

5.On mingi programm vms et kui tõmban netist mid faili mis on tegelikult selline mida saab rahaeest tellida, kas siis on mul võimalus see midi panna nii telefoni et ta mängiks samamoodi nagu tellitult?

Vt.eelmine
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

mul on ver. 4.35 ja datakaabel ka alles tellitud. kas seda ei saa modida v?

Comment

saab kuid mitte koike asju
            55637792

Comment

Working...
            X