Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NOKIA 3310 FLASH KAABLI JUPID!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NOKIA 3310 FLASH KAABLI JUPID!!!!!!!

Nii me mcghostiga tahaks nüüd et keegi ütleks meile mis juppe on vaja nokia 3310 flash kaabli tegemiseks??? abiks teile see skeem

NB!! siuksed kommentaarid nagu maik eelmisele teemale pani et ma teen sulle selle ära see jäta endale!!!olex me tahtnud kaablit osta olex ostnud aga me tahame vaid et keegi sellel skeemil vajaminevad jupid lahti seletax!!!
    NOKIA 3410 Hacking

no mai saa aru, lugeda ei oska või ? kõik ju skeemi peal kirjas.

1x 74HC14
    2x 1n4148
    1x DB25
    1x 4,7 kilo oomine takisti
    1x 100nF elektrolyyt kondekas
    1x 100 oomine takisti.

Kui sa isegi lugemist pole selgeks saanud siis tekib tõsine kahtlus, kas sa selle kaabli valmistamisega ikka saad hakkama ? Äkki oleks siiski parem kui keegi teine selle sulle valmis teeks, siis ei lase sa vähemalt oma telefoni õhku ?

Comment

aa krt ongi sellised nimed...aitäh sulle kpihus :-[
      NOKIA 3410 Hacking

Comment

Niih...kõik on arusaadavad jupid aga

DB25
        100nF
        100 oomine takisti
        4,7 kilo oomi takisti

Neid ei oskand valida et milliseid siis tevalost tellides neid vaja oleks täpselt seal oli neid mõndasi juppe päris palju.

Ja veel et see MOBIILI DATAKAABLI ADAPTER NOKIA LPT (Flash) 180 eeki tevalos kas see on flash kaabel millele on vaja ainult ntx 3310 otsik külge panna voi oopis mingi muu jupp?

Comment

ehheh raske juhus sinuga.Jah eeldan, et see sama flasher on 180 eeku tevalos mille skeemi sa siin riputad jne.Ning tee omale selgeks elktroonikakomponendid.St pigem siis kivide kesta tähitused)siin opidasin silmas, et mõnda juppi palju), mahtuvused(mis pingel töötavad) kuidas dioode ühendada (PN-siirde olemus) ja blablalbal.Edu ja jaksu sulle.
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

Konkreetne küsimus
            http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...uest_button.y=9
            Milline DB25 nendest on see mis on mõeldud sellele kaablile?

Comment

Konkreetne küsimus
              http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...uest_button.y=9
              Milline DB25 nendest on see mis on mõeldud sellele kaablile?
              Mitte yksi.

Miskipärast ei suutnud mina tevalo weebist seda õiget leida. Mai tea kas olen mina loll, või neil polegi seda.

Sul on vaja DB25 isast pistikut.

Comment

lähed tevalosse ja küsid seda pistikut mis läheb printeri porti ja just isane, ja ongi kogu moos ;D

Comment

Working...
                X