Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Distantsjuhtimine Nokiaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Distantsjuhtimine Nokiaga

See võib tunduda lihtne ja vb ongi, aga tundub keegi ei suuda seda vist ära teha. Sest vibra otsi ei saa muuks otstarbeks ära kasutada kui ainult võimendamiseks. Ma ei saa kasutada vibramootori miinusotsa relee miinusotsale, kuna see on liiga nõrk.

Comment

Loe minu eelmine postitus nüüd uuesti läbi.

Comment

Tõesti kahju, aga ma ei pane selle postituse peale seda kokku. Ma olen piisavalt võhik, et mulle tuleb konkreetselt õelda mida vaja ja kuidas ühendada. Ma arvan, et kõik said aru mida mul on vaja

Comment

Toksi siis märksõnad www.google.com lehel sisse ja pane pildiotsingu peale. Saad näiteks selliste sõnadega "relay transistor" tüüpilise lülitusskeeme kopaga. Nüüd vali midagi välja ja küsi NÕU, mitte ära looda, et ära tehakse. Kui tahad, et keegi sinu eest asja ära teeks, pöördu töövahetuse foorumisse.

Miks sa ei saa/tohi/oska lõpuks öelda kuidas see relee ikkagi käituma peab? Kanguta nagu kangiga välja.

Comment

Üldiselt ma tegin sedasi, nagu need skeemid seal näitavad. Käisin oomipoes ja ütlesin, mida ma tahan teha, seal isegi arvutati välja takistid ja transistorid ja anti samasugune skeem näppu nagu needki. Aga see ei tööta. Ma ei saa kasutada ühist massi, kuna siis tulevad müstilised pinged mängu. Vibraotstel on 1,5v aga kui ma mõõdan mõnda vibraotsa toiteotstega, siis seal ei ole enam mingit loogikat. Poolused lähevad vastupidiseks ja tester näitab mingit pinget 7v kuigi toide on 5v.

See pole üldse oluline kuidas see mobiililt tuleva signaaliga relee töötab, kuna see relee peab lihtsalt andama hetkekski impulsi teisele releele, mis juhib kogu muud süsteemi

Comment

Kui pinged vibro pealt ei sobi, siis kasuta taustavalgustuse LED-i pealt tulevaid pingeid.

Comment

Mul on kh hetkel Webasto käivitamis plaan telefoniga...ja sain sellise pildi https://www.saunalahti.fi/~tovaska/g...ibra2_rev3.pdf Aga kas on mõni teadja kes vaataks ja ütleks kas see oleks toimiv asi.

Comment

Skeem on kena küll. Häirekindluse tõstmiseks paneks veel 100nF MCLR pealt vastu GND ja 100nF VDD VSS peale kivile nii lähedale kui saab. Antud kivi tuleb eelnevalt programmeerida, muidu ei hakka ta midagi tegema. Selleks on sul vaja programmi fail (.hex) programmatoriga kivisse kirjutada (või lasta kellegil ära teha).

Kas see et ta iga suvalise vibra(reklaam sms, vale nr. helistab, ...) peale tööle hakkab probleemiks ei ole?

Comment

See .hex on olemas, aga on vaja kes selle programeerimise ära teeks. On siin mõni kes sellega hakkama saab?. Ise liigun pidevalt Tartu suunal, kui on keegi kes selle ära teeks, oleks küll vinge. Muidugi oleks ka teretulnud muud juhendamised, kuna erilisi teadmisi ple selliste jubinate kokku jootmisel, aga kolbi olen enne käes hoidnud... Aga valed nubrid saab Nokia puhul välistada kasutajagruppidega või siis Sony Ericssonil lubatud kõned.....muidugi sms iga....vist on keerulisem. Aga see risk jääb lihtsalt...et võib vahel käivituda...

Comment

Working...
                    X