Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 6111 vaikne

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 6111 vaikne

Lapse telefonil see häda, et kuularis kõne vaikne. Võtsin ta juppideks, et ehk midagi umbes ja vahetasin ka kuulari (earpiece) ära, aga ikka sama.
    Hiljem sain guugeldades teada, et see vist nende tüüpviga. Halamist lehekülgede kaupa, aga ei ühtegi konstruktiivset ideed...
    Tarkvara peal uuem kui netist üldse leida hetkel võis

Kas keegi selle probleemi lahendusega kokku puutunud?

Vs: Nokia 6111 vaikne

Esmalt postitatud Petz poolt Vaata postitust
    Lapse telefonil see häda, et kuularis kõne vaikne. Võtsin ta juppideks, et ehk midagi umbes ja vahetasin ka kuulari (earpiece) ära, aga ikka sama.
    Hiljem sain guugeldades teada, et see vist nende tüüpviga. Halamist lehekülgede kaupa, aga ei ühtegi konstruktiivset ideed...

Kaks varjanti lintkaabel või Ui board(display alune plaat)
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Esmalt postitatud Petz poolt Vaata postitust

No mul ka se telefon kunagi oli. Sama jama. Aga ei olnd midagi keerulist. Nendel telefonidel on kuularil korpuse küljes tolmukaitse, mis on väga tihedast riidest. JA see kipub tolmu täisminema, ja ta nq lihtsalt kivistub või nii. See võib pöörane olla aga ma tegin nii et võtsin ülemise korpuse maha, ja torkasin nõelaga augu sinna kuulari kohapeale.

Comment

Ja läks paremaks? Igatahes minu omal oli tõsisem puue ja nüüd on ta pandud kappi kaugusheitevõistlust ootama

Comment

Working...
        X