Tahaks mõelda välja odava lahenduse, kuidas saaks internetti kasutada COM porti ühendatava datakaabli ja mobiiliga. Mis telefoni soovitate?
Võiks arutada mõlema variandi üle:
1) lihtne data ühendus
2) GPRS
Tegelikult peaks vist isegi Nokia 5110-ga data ühenduse saama, kui nokia datasuite programmi kasutada, kuid see soft ei ole vist tasuta kasutamiseks. Kõige parem oleks, et ühendan mobiili kaabliga, teise otsa arvuti COM porti ja arvutile paistab see kui tavaline modem.
Tingimusteks on veel:
1) arvuti kasutab windows 95 tarkvara
2) IR porti arvutil ei ole ja panna pole ilmselt mõtet.
Kui hankida näiteks Nokia 6310 ja sellele datakaabel, kas saaksin ma selle ilma kalli lisasoftita tööle windows 95-ga?
Mobiilindusega ma väga tihedasti kokku ei ole puutunud. Ootan mõtteid ikka, isegi kui mõne jaoks asi väga elementaarne.
Võiks arutada mõlema variandi üle:
1) lihtne data ühendus
2) GPRS
Tegelikult peaks vist isegi Nokia 5110-ga data ühenduse saama, kui nokia datasuite programmi kasutada, kuid see soft ei ole vist tasuta kasutamiseks. Kõige parem oleks, et ühendan mobiili kaabliga, teise otsa arvuti COM porti ja arvutile paistab see kui tavaline modem.
Tingimusteks on veel:
1) arvuti kasutab windows 95 tarkvara
2) IR porti arvutil ei ole ja panna pole ilmselt mõtet.
Kui hankida näiteks Nokia 6310 ja sellele datakaabel, kas saaksin ma selle ilma kalli lisasoftita tööle windows 95-ga?
Mobiilindusega ma väga tihedasti kokku ei ole puutunud. Ootan mõtteid ikka, isegi kui mõne jaoks asi väga elementaarne.
Comment