Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 6120 kõlar jamab.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 6120 kõlar jamab.

Siuke jama,et Nokia 6120 classiku väike kõlar (kust teise hääl tuleb) jääb vahepeal täiesti vait ja suht lambist hakkab uuesti hääl tulema..tavaliselt möödub mingi 10sekundit,vahest ei tule üldse enam häält enne kui väike põks vastu telefoni panna,see aitab alati.Võtsin lahti,ajasin klemmid rohkem üles,et äkki mingi jama nendega ja ei anna ühendust hästi,ei midagi ei muutund..Milles võib jama olla? Kas asi kõlaris,et rääkimisel/liikumisel läheb soojaks ja kiilib kinni? Või viga juba plaadil,mingi feil ja ei anna kuidagi parandada..telefoni parandusse ei suvatse viia,niigi palju nussi olnud selle risuga,3korda aasta jooksul garantiis käinud,nüüd sai garantii läbi..

Vs: Nokia 6120 kõlar jamab.

Põhimõttelilselt võib kõlar olla täis mingisugust metallipuru. Ise olen isa töö telefonil seda korduvalt näinud ja enda vana telefon kogus ka puru igasse auku, kus magnet vähegi läheduses oli. Lahti olen tavaliselt saanud nii, et olen võtnud peenikese otsaga kruvikeeraja ja sellega lihtsalt kõlari ees surgeldanud. Metallipuru jääb kenasti kruvikeeraja otsa. Võimalik on ka veel see, et kontaktid on oksüdeerunud ja mustad ning ei saa korralikult ühendust. Mul peaks endal sama telefon kapis vedelema(praegu otsida ei viitsi), aga kui uut kõlarit on vaja, siis PS!

Edu!
    It works better if you plug it in

Comment

Klemmid viinaga üle tehtud+kuivatatud..Ei aidanud ka see..Pmst on ju kõlar kinnine,kaetud mingi kilejasega pealt,all ju puhas plastik,ei tohiks magnetile puru pääseda..

Comment

njah...minu mälu pettis mind,mul on siiski Nokia 6020. Huvipärast kiskusin endal kuulari välja, seal peal on ainult peenikene võrk ja seal ees ja sees igasugust huvitavat kraami siit ja sealt. Kahjuks ei oska kaasa rääkida, kuidas 6120 mudelil kuulari süsteem ära on lahendatud.
        It works better if you plug it in

Comment

Minu mälu pettis mind ka..eelmisest korrast polnud meeles hästi.
          Kõlar selline,et ristküliku kujuline,ees plekil 2auku,taga on plast kust pikki paistab 2 traati ja üleval ning all on 2klemmi,mis ühendavad kõlarit plaadiga...

Comment

Esmalt postitatud Stage6r poolt Vaata postitust
            Minu mälu pettis mind ka..eelmisest korrast polnud meeles hästi.
            Kõlar selline,et ristküliku kujuline,ees plekil 2auku,taga on plast kust pikki paistab 2 traati ja üleval ning all on 2klemmi,mis ühendavad kõlarit plaadiga...
            Soovitan kuularit. Kui varuosa vaja võta ühendust, saan kindlasti aidata.
            Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Working...
            X