Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

siseantenn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    siseantenn

    Mida tarka oskate selle kohta öelda.ehitasin ericsson 2618 korpuse ümber.Närisin antenni maha ja panin traadijupi antenniks korpuse alla.Mida tarka teha, et levi oleks parem.Lihtsalt kuulaks konumate vendade juttu.Üks võimalus mis ilmselt valesti on, et kas ta peab olema skeemist(ehk siis maandusest)olema võimalikult kaugel?
    muusika on kuulamiseks

    #2
    Antenn peab olema täpselt ôige pikkusega.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #3
      kardan, et seda nõnna lihtsalt ei saagi. kas see traat mitte ei toeta 900/1800. seal piisab ,1mm ja ülemist võrku enam ei näe. mis puudutab antenni ise kompunnimist, siis jõudu, õige pikkuse aretamine võtab aega. lammuta 3210 lahti ja proovi arvutada elemendi mm2 ja pikkust. samas sul pole ju varjestust ka piisavalt korpuse taga, saatja segab käivitumisel ise-ennast.

      Comment


        #4
        hmm.3210 antenni arvutamist küll ei viitsi ette võtta.No lammutan orig antenni ära ja tõmban vedru sirgu ja mõõdan ära.Või veel parem, panen orig antenni lihtsalt sisse.Ruumi seal on küll.
        muusika on kuulamiseks

        Comment


          #5
          endal kogemus selline:toodi 7210 ainult plaat,kompunnisime siis talle ka koik jupid enam vahem kokku no ja siis joudis jarg antenni jargi votsime siis originaal antenni ja loikasime vasest plekist talle koopia ma arvan et see ei tulnud paris ilus ja tapne kuid tootab siia maani
          55637792

          Comment


            #6
            samas tean ma, et sepal oli nokia 1611-l antenni asemel nael korpuses sees, keskmises levis opereeris küll. samas on see üks paras kompunn. jõudu :P

            Comment

            Working...
            X