Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nokia 1100

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia 1100

kas keegi oskaks teha nokia 1100 võrguvabaks?praegu töötab ainult emt võrgus aga oleks vaja et saaks tele2 ja radiolinjas ka rääkida

saada imei   teeme ara
    55637792

Comment

kas keegi oskaks teha nokia 1100 võrguvabaks?praegu töötab ainult emt võrgus aga oleks vaja et saaks tele2 ja radiolinjas ka rääkida
      Kas siis emt paneb kah seda niinimetatud "Qtôbe" peale :
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mõne aasta eest suurima operaatori esindaja mainis et nemad küll nii madalale ei lasku et hakkaks aparaate lukustama! Nüüdseks ollakse pilvelt alla laskutud sest järgmisel aastal numbriga teise võrku kolimine kollitab! Et seda esialgset vasikavaimustust vähendada võetakse sind 12 kuuks järelmaksuga "vangi".

Comment

meil rohkem tood 8)
          55637792

Comment

Mingis euroopa riigis pidi see lukustamine vist keelatud olema ???
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ma usun, et need blokid on ainult odavatel telefonidel peal, sest ma eriti ei taha uskuda, et EMT lukustab isegi 6610 või 6100 ...

Comment

see on mingi "pakk" nagu nokia 1100+simpel ja saad imeodavalt..

Comment

ega vist jah kallitele ei panda peale sest koige kallim telefon on olnud 3510i radiolinja lukk peal,kuid jah 1100 tuuakse nigu muda lahti teha
                  55637792

Comment

noh jah, ma ei saa tegelikult aru inimesed, miks te ostate üldse sellise telefoni, minu meelest täiesti mõttetu ... :

Comment

mõni helistab äkki telefoniga...tuled selle peale ka ve????

Comment

olin vahepeal ära .kas saab sellest haigusest lihtsalt mingi koodiga lahti või on vaja kaabliga kallale minna

Comment

Saadas privas oma imei ja annan sulle koodi millega saad luku maha.

Comment

ok saatsin sulle imei

Comment

maik ma saatsin sulle privaatsõnumi

Comment

Working...
                              X