Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi oskab IMEID vahetada?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi oskab IMEID vahetada?

Probleem on selles, et olen arvatavasti ohver, kelle IMEI on blokeeritud kuna seda on võrgus kaks tükki.
    Kuigi mobiili aku all olev ja telefonis sees näidatav IMEI klapivad. Olen mobiili välismaalt tellinud, ja kusagilt pole abi saada. Tegemist on Samsung GT-S5230 Black. kontakt juzs@hot.ee
    Tänud ette!

Vs: Kas keegi oskab IMEID vahetada?

Loodan, et ma mööda ei pane. Aga parim lahendus oleks võimalikul juhul, et Samsungi teenindus-punktiga ühendust võtta, ostutshekki näidata ja äkki nad ajavad asja joonde.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

igal telefonil on OMA!!! IMEI number.
      nii et kaks neid kuidagi olla ei saa.IMEI blokeeritakse üldjuhul siiski varguse korral ja selle muutmine on samaväärne auto kerenumbri ümbertagumisega

Comment

Väga huvitav olukord, on see kindel, et asi on topelt-imeis? Võibolla seesama telefon on juba siin "mustas nimekirjas"?
        Internetis on muidugi rohtu kõige vastu, aga arvan, et siia foorumisse sulle õpetust üles ei panda
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Mäletan et mõned aastad tagasi sai lasta vist mingi kahe sotiga IMEI koode vahetada, eeldan et tol ajal telefonid nii turvalised ei olnud, siis ka pidevalt mõtlesin, et mis siis kui vahetad numbri selliseks nagu kellelgi teisel juba on, vb nii juhtubki. Osad rääkisid et saab lasta ka numbri ära kustutada. ise pole näinud IMEI muutmist või muudetud telefone, tean et tol ajal polnud see mingi probleem.
          On võimalik ka see et telefon on käest kätte mitu omanikku vahetanud ja esimene omanik otsustas lihtsalt käru keerata
          Ma ei tea mis tõenäosusega on võimalus et tehases softi sisse taoline viga tekkida võiks, arvatavasti seda ei juhtugi.
          Kust võtad et võrgus kaks tükki? Kas ekraanil mingi kiri ütleb? Siis peaks keegi olema täpselt sama murega ja arvatavasti siis ka samas võrgus asuma (ei tea kas on vahet ka erinevatel eesti operaatorite võrkudel seljuhul)

Üks asi on kindel, keegi siin foorumis seda koodi muutma ei hakka, kui oled aus omanik, siis on sul selleks ka paberid ja päritolu teada, kui esimest omanikku ei tea, siis võib telefon ikkagi varastatud olla.
          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

pigem on see et telefon mustas nimekirjas, vaata sealt http://gsmservice.pri.ee/ leiad ka lingi kus saab imeid kontrollida, samas leiad sealt muudki kasuliku. Tean häda mis sul mul omal nimelt on samsung sgh-x450 mustaskirjas kuna eelmine omanik tegi käru, ja koodi muutmine on 200

Comment

Working...
            X