Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony Ericsson W580i ekraan jumpsib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony Ericsson W580i ekraan jumpsib

Tundub nagu oleks mingi ühenduse viga, sest vahepeal käib pilt ära, siis tuleb tagasi, vahel on värvid sassis või negatiivis. Ühtlasi ei ole ekraan nii hele nagu olla võiks. Nagu oleks ekraani heledus poole peal.
    Võtsin korra esipaneeli tasakesi ära ja uurisin. ekraani kaablit sättides on pilt vahepeal korras, aga siis liigutades jälle väriseb elu ja surma vahel nagu haavaleht. Küsimus siis, et kas seda kaablit on võimalik ise vahetada või olen ma enda järeldustega täitsa valel teel?
    Või tuleb terve ekraan välja vahetada?
    viimati muutis kasutaja Don Simeon; 07 April 2010, 01:37.

Vs: Sony Ericsson W580i ekraan jumpsib

Arvan et pead neid klemme natuke sättima seal siis vist peaks kõik ok olema.Mul endal oli akuga jama.Koguaeg läks telefon kinni ja sättisin klemme ja oli kõik korras.

Comment

no proovisin sättida, aga see pilt on tagasi ainult hetkeks, nagu nihkub jälle jama.
      kõigele takkatipuks viskas ta täna pildi sektoriteks ja siis näitas ainult neljandikku, siis vahepeal tervet jälle ja nüüd näen ainult ülemist vasakut veerandit. päris nigel

Comment

Ilmselt tuleb ekraani vahetust proovida.

Comment

Pigem on lintkaabli viga selle mudeli puhul. Saab ise vahetada küll, aga terve telefon tuleb legoks võtta selleks.

Comment

Working...
          X